Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

1X2 – Stryktipset Live

Fyll i din rad för Stryktipset så kan du följa matcherna live på denna sida. 1X2-raden uppdateras normalt varje onsdag med matcher och speltips. Klicka på respektive match för statistik och odds.

Nytt Stryktips-förslag varje onsdag.

Resultaten uppdateras live med max två minuters fördröjning från att mål görs.

Stryktipset med live uppdatering

Här kan du fylla i den rad som du har spelat på 1X2 hos en betting sida eller på Stryktipset hos SvenskaSpel. Sedan kan du följa den live och hålla dig uppdaterad på hur det går i respektive match, i realtid.

Oavsett om du är hemma, sitter på tåget eller vart du än är, så har du alltid raden till hands för att följa matcherna och dina antal rätt live i datorn, mobilen eller surfplattan. Även om du inte spelat på Stryktipset så kan du testa dina kunskaper för att se hur duktig du är på att förutse utgången i matcherna. Klicka bara i en av 1X2 i varje rad, två eller alla tre om du halv – eller helgarderar en match.

Live uppdatering med notiser

Om du installerar vår app på App Store eller Google Play, så kan du lägga till Stryktipsets alla matcher bland ”Mina matcher”. Då får du live uppdateringar via notiser för varje händelse i respektive match, direkt i mobilen eller surfplattan.

1X2 Tips för 64 rader

På Fotboll.com ger vi dig 1×2 tips för ett 64-raders system där vi sätter 6 halvgarderingar och 7 spikar.  Du fyller i din rad och sedan klickar du på spara. När matcherna börjar så kan du följa resultaten och se hur många rätt du har ända tills slutsignalerna.

Se omfattande statistik och diskutera och dela med dig av dina kunskaper bland våra speltips för enskilda matcher. På så vis kan du få bra tips från andra spelare och fotbollskunniga användare.

Stryktipset eller 1X2?

Dessa två är olika benämningar på samma spel, bara att man valt att använda olika namn. Det är dels för att kunna marknadsföra sig på olika sätt och för att SvenskaSpel äger rättigheterna till namnet Stryktipset. 1X2 är alltså namnet på de stryktips-spel som erbjuds hos andra spelbolag än SvenskaSpel.

Förutsättningarna och systemen är de samma, det är bara vinsten som skiljer sig. Det finns både fördelar och nackdelar med vart man väljer att spela.

Den stora fördelen med 1X2 är att du alltid får utdelning på 10 rätt. Nackdelen är att 1X2-spel inte har någon jackpott, det vill säga att vinsten för 13 rätt inte växer för varje vecka så länge ingen vinner.


1x2 rad med med m-system Bild från Betssons 1X2 – Spela din rad nu >>

Guide för M-system

Som ovan nämnt så bygger våra 1X2 tips på 64-raders M-system och det ger 6 halvgarderingar och det kräver således 7 spikar. I Ett M-system kan du använda dig av en eller flera hel- och halvgarderingar.

Helgardering: Du får tippa 1, X och 2 i matchen, vilket gör den säker.
Halvgardering: Du får tippa två alternativ av 1, X eller 2 i matchen.
Spik: Du får bara välja ett alternativ.

Vad ditt M-system kommer att kosta beror på hur många hel- och halvgarderingar du valt att spela. Nedan finner du en lathund för M-system som visar kostnaden för alla kombinationer du kan välja.

Ladda ner: Lathund för 1X2 M-system

Copyright © Fotboll.com 2018