Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Analys och Kunskap

betting statistik och analys

Att samla på sig kunskap, information och statistik är det absolut viktigaste innan man beslutar sig för vad man ska betta på. Om man inte lägger ner tid på att skapa sig en uppfattning kring lagens form, läge och förutsättningar, så kan man lika gärna sätta sprätt på sina pengar på en spelautomat eller bingo.


Formanalys

Först och främst så måste man ta reda på lagens rådande form och förutsättningar. Detta gör man främst genom att sondera statistik från lagens senast spelade matcher samt de tidigare mötena man haft mot varandra. Det är dock viktigt att försöka att hålla sig till så färsk statistik som möjligt. Man tittar snarare på de fem senast spelade än det senaste mötet då lagen spelade mot varandra.

På Fotboll.com visar vi omfattande statistik på varje matchsida, där du kan bilda dig en uppfattning om lagens rådande form, deras läge och prestationer.

formanalys for betting

Lagens tidigare möten och fem senast spelade matcher.


Statistik och sannolikheter

Lagens statistik är också oerhört viktigt att titta på. Där kan man hitta mycket matnyttigt för att bilda sig en uppfattning kring sannolikheter och utmärkande skillnader mellan lagen. Hur många mål gör de i snitt och hur många släpper de in? Hur många hörnor får de i genomsnitt per match, i vilka matchminuter blir det oftast mål och vilka är de bästa målgörarna. Det finns hur mycket som helst att titta på närmare på när det kommer till statistik och betting.

All statistik kan användas för att få fram sannolikheter i varje match. T.ex hur många mål det kan tänkas bli, vilket lag som kommer få flest hörnor, vem som kommer att göra mål och vilket lag som går ledande ur första halvlek. Sådana saker är viktiga att titta på för att hitta sannolika bets med de bästa oddsen.

statistik att analysera vid betting

Statistik från de senaste fem matcherna


Kunskapsinsamling

Allt kan hända inom fotboll och i lagens klubbar. En enda spelares frånvaro kan vara helt avgörande i en match. Ett rådande tufft spelschema kan vara ingångssteget i en dålig formperiod. En lång resa med stora klimatförändringar kan påverka ett lags prestationer enormt mycket.

Det finns mängder med saker som kan spela in i en match och därför är det viktigt att hålla sig uppdaterad på vad som händer i klubbarna, hur läget ser ut och hur spelarna mår. Håll dig därför uppdaterat på fotbollsnyheter och på klubbarnas hemsidor för att hela tiden ha färsk information om lagen.

Ska ett Ryskt klubblag åka till Mellanöstern för att spela i 40 graders hetta? Ska ett sydeuropeiskt lag åka till Norra Sverige mitt i vintern för en kvalmatch i Europa League? Det är exempel på stora klimatskillnader som kan vara helt avgörande för spelarna.

På Fotboll.com så ser du även e.v skador som råder i varje lag. Titta därefter på klubbens lagsida för att bilda dig en uppfattning om hur viktig spelaren är. En spelare som är skadad kan t.ex ha gjort flest mål eller assist i laget och det kanske är en mycket viktig kugge för hela lagets prestation.

Exemplen är många men sammanfattningsvis så gäller det bara att samla på sig så mycket kunskap om lagen som möjligt, för att kunna ta bra och väl grundade beslut.

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2019