Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Bet Stakes

bet stakes

Läs först vår artikel om Money Management här. Bet stakes är ett ord som du säkert har sett men kanske inte riktigt har förstått. Det är ett område som ingår i Money Management men som är värt att förklaras lite närmare. Bet är engelska för vad och stake är engelska för insats – Bet Stake = Vadets insats

Flat Stakes

Om du följer speltips så kanske de anger att du ska spela med så kallad flat stake. Det innebär i praktiken att du skall använda 1P (1 Poäng). Det är alltså inte du som bestämmer insatsens storlek i poäng utan du följer en rekommendation eller ett tips. Det kan hända att de anger 0,5P, som då skvallrar om att det är ett riskfyllt bet.

Det kan också vara så att du själv för enkelhetens skull väljer att alla dina bets skall vara flat stakes. Då innebär det precis som i exemplet ovan att du bestämmer dig för att alla bet du spelar skall vara med 1P eller 2P eller maximalt 3P som insats. Sedan fortsätter du att lägga samma insats på samtliga bets.

Motsatsen till Flat Stakes

Du väljer att inte lägga en förutbestämd poäng på ett bet utan pendlar mellan 1P – 3P på varje bet som du spelar.

Varför göra så?

Jo, det kan bero på hur din strategi är uppbyggd. Det finns avancerade former av dutching som kräver olika poäng på varje bet eller så har du kanske bestämt att det är oddset som sätter poängen. Exempel; Oddset på ett bet är 1.70 och det torde vara ett säkrare bet än ett spel på oddset 3.50. Du bestämmer att på alla odds under 2.00 lägger du alltid 3P och alla över 2.00 spelas med insatsen 1P.

Summering

Det viktiga är att du använder poängsystemet och att du följer din strategi oavsett om du väljer att spela med flat stakes eller ej.
Det är inte svårt att spela med poäng och du kommer snabbt att lära dig och inse vilken stor betydelse den har för framför allt dina pengar. Det är så du skyddar dig bäst mot förluster och överspel.

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2019