Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Fotboll idag med målservice

Här hittar du all fotboll som spelas idag från de största ligorna i Sverige och Europa. Vi ger dig även målservice med uppdateringar i realtid, som aktiveras så snart matcherna börjar. Klicka in på respektive match för att se odds, statistik och följa målservicen för just den matchen. Läs mer »


Laddar dagens matcher..

Notiser direkt från vår målservice

Fotboll.com finns som app hos både Google Play och App store. Genom att installera appen så kan du få notiser direkt i mobilen och surfplattan, direkt från vår målservice. Faktum är att våra notiser är snabbare än de flesta andra fotbollstjänster och appar med målservice. Tester visar till exempel att Fotboll.com är 2-3 minuter snabbare än Premier Leagues egna app. Så om du vill ha riktigt snabb målservice och notiser, så rekommenderar vi dig att installera vår app.


Fotboll.com målservice i app store Fotboll.com målservice i Google Play


All Fotboll idag med komplett information

På Fotboll.com får du allt inom fotboll och givetvis alla matcher som spelas idag, från morgon till kväll. Utöver vår snabba målservice så får du all information du behöver inför varje match. Vi ger dig statistiken och dagsformen, nyheter, startuppställning, händelser, odds och mycket mer.

På Fotboll.com får du all fotboll och den bästa målservicen för att följa alla matcher live.


Målservice utan fördröjning

Vår målservice ger dig de senaste målen och händelserna direkt de sker i dagens matcher. Du behöver inte ens uppdatera sidan. Detta innebär att du kan följa alla matcher idag, vart du än befinner dig. Så länge du har mobilen med dig, ansluten till wifi eller det mobila nätverket.

Tjänsten är ovärderlig för dig som följer en liga eller ett speciellt lag där du för stunden inte har möjlighet att se fotboll på TV. Om du till exempel spelat på stryktipset så kan du följa alla matcher här med vår målservice. Detta ger dig resultaten i realtid, för att veta hur många rätt du har på din rad.

Fotboll.com gör att spänningen följer med dig, vart du än befinner dig.

målservice från en fotbollsmatch

 


Den bästa målservicen för bettare

Om du som många andra tippar på fotboll hos olika bettingsidor, så finner du snart att vår målservice är anpassad för just dig som gillar att betta på fotboll. Du kanske har spelat på någon fotbollsmatch idag, på ett resultat, en målgörare eller annat. Då kan du klicka in på respektive match för att se alla händelser som mål, matchminut, straffar, kort och mycket mer.

Du kan även se skott, skott på mål, hörnor, bollinnehav och massor av annan intressant statistik som kan vara avgörande i ditt spel. Det är vad vi kallar riktig målservice

matchstatistik från vår livescore

Saknar du något i vår målservice?

Fotboll.com är under ständig utveckling och vi är alltid lyhörda för dina förslag och synpunkter. Om du saknar något i vår målservice, i statistiken eller något annat, så kan du kontakta oss med dina frågor, synpunkter och önskemål. Vi svarar alltid på alla förfrågningar och kontakter, så bara invänta vårt svar så får du veta om vi kan tillmötesgå dina önskemål.

Copyright © Fotboll.com 2018