Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Fotboll idag med målservice

Boostade odds & erbjudanden

Här hittar du all fotboll som spelas idag från de största ligorna i Sverige och Europa. Vi ger dig även målservice med livescore i realtid, som aktiveras så snart matcherna börjar. Klicka in på respektive match för att se odds, statistik och följa målservicen för just den matchen. Läs mer »


Laddar dagens matcher..

Notiser direkt från vår målservice

Fotboll.com finns som app hos både Google Play och App store. Genom att installera appen så kan du få notiser direkt i mobilen och surfplattan, direkt från vår målservice. Faktum är att vår notiser och livescore är snabbare än de flesta andra fotbollstjänster och appar med målservice. Tester visar till exempel att Fotboll.com är 2-3 minuter snabbare än Premier Leagues egna app. Så om du vill ha riktigt snabb målservice och notiser, så rekommenderar vi dig att installera vår app.


Fotboll.com målservice i app store Fotboll.com målservice i Google Play


livescore från fotbollsmatch

All Fotboll idag med livescore

På Fotboll.com får du allt inom fotboll och givetvis alla matcher som spelas idag, från morgon till kväll. Vår webbsida och vår livescore fungerar naturligtvis i alla enheter som i datorn, mobilen eller surfplattan. Vi ger dig målservice med uppdateringar i realtid så att du direkt får veta resultat, händelser och startuppställningar.

Missa inget! Du kan antingen se livescore för alla dagens pågående matcher på denna sidan eller genom att klicka in på respektive match för att följa specifika lag som intresserar dig.


Målservice utan fördröjning

Vår målservice ger dig de senaste målen och händelserna direkt de sker i dagens matcher, utan att du behöver uppdatera sidan. Detta innebär att du kan följa alla matcher idag, vart du än befinner dig, så länge du har mobilen med dig, ansluten till wifi eller det mobila nätverket.

Tjänsten är ovärderlig för dig som följer en liga eller ett speciellt lag där du för stunden inte har möjlighet att se fotboll på TV. Om du till exempel spelat på stryktipset så kan du följa alla matcher här med vår livescore, för att i realtid veta hur många rätt du har på din rad.

Fotboll.com gör att spänningen följer med dig, vart du än befinner dig.

målservice från en fotbollsmatch

Den bästa målservicen för bettare

Om du som många andra, spelar på fotboll hos olika sidor med betting, så finner du snart att vår målservice är anpassad för just dig som bettar på fotboll. Du kanske har spelat på någon fotbollsmatch idag, på ett resultat, en målgörare eller annat. Då kan du klicka in på respektive match för att se alla händelser som mål, matchminut, straffar, kort och mycket mer.

Du kan även se skott, skott på mål, hörnor, bollinnehav och massor av annan intressant statistik som kan vara avgörande i ditt spel. Det är vad vi kallar riktig livescore!

matchstatistik från vår livescore

Saknar du något i vår livescore?

Fotboll.com är under ständig utveckling och vi är alltid lyhörda för dina förslag och synpunkter. Om du saknar något i vår livescore, i statistiken eller något annat, så kan du kontakta oss med dina frågor, synpunkter och önskemål. Vi svarar alltid på alla förfrågningar och kontakter, så bara invänta vårt svar så får du veta om vi kan tillmötesgå dina önskemål.

Copyright © Fotboll.com 2018