Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Detta är vad engelskmännen väntat på

Colombia

Tisdag 3 juli

1-1

VM 2018

England

Avslutat

SPELTIPS

Båda lag gör mål

Nu ska England och Colombia drabbas samman i en av åttondelsfinalerna och detta är ett extremt intressant möte. Vi har ett England som övertygad mer än någonsin på de senaste 20 åren. Colombia står för motståndet och de har stjärnor och kvaliteter som kan utmana.

England tror på Southgate

Engelskmännen och deras media är kanske världens mest extrema när det kommer till fotboll. Huvudrubriker säger ”It’s coming home” och engelskmännen är helt plötsligt övertygade om att man tar hem titeln.

Ja, England har en mycket bra trupp och för första gången på länge så spelar de riktigt bra tillsammans. Southgate har lyckats med något som många andra misslyckats med över åren. England är i mitt tycke potentiella finalister.

Oförutsägbara och ojämna

Det är svårt att sätta fingret på Colombia, framför allt i detta mästerskapet. Under träningslandskamperna så övertygade man inte speciellt mycket, med 0-0 mot Egypten och Australien. Sedan åkte man på stryk mot Japan i den första gruppspelsmatchen.

De senaste två matcherna har dock varit bättre med 1-0 mot Senegal och hela 3-0 mot Polen. Det är förvissa ett Polen som presterat urdåligt i VM, men jag ser viss styrka i det resultat ändå.

Matchbilden

England får passa sig bakåt och det vet Southgate & Co om. England kommer att försöka att hålla boll och och inte ge Colombia för många kontringslägen. Man måste ligga tight i försvaret och hela tiden ha understöd mot de tekniska colombianerna, så jag tror att första halvlek kommer att bli något passiv.

I andra halvlek så kommer det första målet och detta kan bli en match där det endast blir 1-2 mål. Både Colombia och England har ett riktigt bra försvar, men när det väl börjar dra ihop sig så kan vi få se ett par strutar.

Speltipset

Colombia är livsfarliga om de får komma när straffområdet. Falcao och James Rodrigues ska man ha respekt för, vilket jag i och för sig tror att England har. Men jag tror att Colombia lyckas få in minst en boll i denna matchen.

Redbet ger sjukt höga 2.25 på att båda lagen gör mål.


Snabba fakta inför matchen:

Båda lagen har gjort mål i varje match.

Livsfarliga anfallare och mittfältare på båda sidor.

Det kommer att kämpas in i kaklet.

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

Båda lag gör mål

SPELBOLAG

RedBet

ODDS

2.25
Avatar
En äkta Premier League fanatiker, men med stort intresse för europeisk toppfotboll i övrigt. Arsenal ligger varmt om hjärtat men siktet är alltid inställt på objektiva analyser och slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018