Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Brasilien stormar mot kvartsfinal

Brasilien

Måndag 2 juli

2-0

VM 2018

Mexiko

Avslutat

SPELTIPS

1 (Brasilien -1 mål)

Brasilien har precis som väntat fått en hyfsat lätt motståndare i åttondelsfinal. De femfaldiga världsmästarna ska därmed inte ha några större problem att ta sig till en kvartsfinal.

LÄGET I LAGEN

Brasilien fick en aningen jobbig start på det här mästerskapet. Bara 1-1 mot Schweiz i första matchen och mot Costa Rica krävdes det spel i över 90 minuter innan de två målen kom. Men, mot Serbien i den avslutande gruppspelsmatchen övertygade brassarna desto mer och det verkar som att formkurvan är stigande. Fortsätter Brasilien i samma stil som mot Serbien ska inte Mexiko vara några större problem.

Efter jätteskrällen mot Tyskland var det nog en hel del som trodde att Mexiko äntligen skulle kunna lyckas att gå riktigt långt i VM. Men, efter det har det i princip bara pekat nedåt. Förvisso vann man mot Sydkorea, men det var på intet sätt övertygande. Och mot Sverige var det mexikanska laget egentligen aldrig i närheten av att rubba blågult.

Sex VM i rad har det tagit stopp i åttondelen för Mexiko och med allra största sannolikhet lär det bli så även den här gången. Mexiko får helt enkelt ta nya tag och återkomma i Qatar 2022.

MATCHEN

Ser man till hur formkurvan ser ut för respektive lag talar det mesta för brasiliansk seger i Samara. Får Brasilien igång sitt spel på allvar kan det även bli en riktig målfest. Framför allt med tanke på att Mexiko visade upp stora brister i försvarsspelet mot Sverige.

Därför blir tipset helt enkelt att Brasilien vinner med minst två mål. Med andra ord, Brasilien vinner med -1 mål vid matchstart. Bäst odds hittar vi hos Betfair som bjuder 2.5 gånger pengarna för den kombinationen.

Speltipset: Seger för Brasilien med Brasilien -1 mål till 2.5 hos Betfair


Snabba fakta inför matchen:

Brasilien har hållit nollan i de 2 senaste matcherna.

Brasilien har inte missat kvartsfinal sedan 1990.

Mexiko har inte tagit sig förbi åttondelsfinal sedan 1986.

Serbien-Brasilien (0-2)

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

1 (Brasilien -1 mål)

SPELBOLAG

Betfair

ODDS

2.5
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018