Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Dansk kamp om europaleagueplatserna

Lördag 19 maj

2-2

Superliga

Avslutat

SPELTIPS

X2

Den danska ligan har nu gått in i fas två. Där lagen delas upp i två grupper, de som slåss om ligatiteln och de som slåss om europaleaguekval och eventuell nedflyttning. Våra två lag som vi skriver om här befinner sig i den nedre gruppen. Mycket står på spel och detta är den första matchen i kvartsfinalen mellan Afg AArhus och Sönderjyske. I Superligan slutade båda lagen på 41 poäng och det här tror vi kommer bli en jämn match.

Om lagen

Favoriten bland spelarna är Afg som har hemmaplansfördel och som säkert vill nyttja den idag. Men som för många andra lag i mitten och i botten kan ibland hemmafördelen omvandlas till en press att prestera. Om den pressen blir för stor kommer inte laget till sin fulla rätt. Men de har lyckats bra och har bästa formen, om än väldigt knappt, av de båda lagen. Målskyttet har fungerat bra såväl som försvarsspelet. Deras form är 4 vinster och 2 förluster sett till deras 6 senaste matcher.

Det är inte mycket som skiljer lagen åt och Sönderjyske har också spelat helt okej den sista tiden. Även deras målskytte och försvarsspel har fungerat väl så bra. Formen är 3 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster sett till deras 6 senaste matcher.

Resonemanget

Så även om Afg är formfavoriter så är det knappt. Tittar vi på resultaten som de här två lagen har när de möter varandra på Afgs hemmaplan blir det ofta jämt. Det blir antingen oavgjord eller vinst för Sönderjyske. Vi väljer därför att spela på X2 till oddset 1.65 hos Betfair

Speltipset: X2 till oddset 1.65 hos Betfair


Snabba fakta inför matchen:

Ingen seger för Afg på sex försök mot Sönderjyske.

Gör båda lagen mål?

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

X2

SPELBOLAG

Betfair

ODDS

1.65
Avatar
Har ett stort idrottsintresse som startade med hockey redan i barnsben. Är idrottsintresserad överlag, men fotbollen ligger varmt om hjärtat. Har följt fotboll sedan Tipslördags begynnelse på 80-talet och rekat i över två år.

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2019