Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Drömläge för Arsenal att gå vidare

Torsdag 15 mars

3-1

Europa League

Avslutat

SPELTIPS

x

Efter en minst sagt bedrövlig vinter var det aningen förvånande att Arsenal vann med 2-0 borta i första mötet. Dock ska Gunners inte bli för säkra eftersom Milan trots förlusten i första mötet är formstarka. 

LÄGET I LAGEN

Med två vinster förra veckan, dels mot Milan, dels mot Watford i Premier League, vände Arsenal den nedåtgående spiralen. Frågan är om det bara var ett tillfälligt trendbrott eller om det kommer hålla i sig även i den här matchen. En bra insats i Europa League är dock Arsenals sista chans att rädda en i övrigt medioker säsong. Med tanke på det känns det som att man inte kommer slarva bort chansen att gå vidare.

Till skillnad mot Arsenal har Milan en mycket bra period bakom sig. Faktum är att förlusten mot Arsenal var den första sedan 23 december. Dessutom var de insläppta målen mot Arsenal de första insläppta på över en månad. Hittills i Europaspelet har Milan också gjort bra ifrån sig på bortaplan. På totalt sex bortamatcher har man bara förlorat en och endast släppt in tre mål.

MATCHBILDEN

Att Arsenal kommer att ta sig vidare till kvartsfinal råder det nog ingen större tvekan om. Men, resultatet i den här matchen är en annan femma. Mycket kommer att hänga på om Milan gör ett tidigt mål eller inte. Gör de inte det kan det nog komma att bli en ganska avslagen historia på Emirates.

Med tanke på att Arsenal ändå har 2-0 att gå på så känns det som att de inte kommer vara särskilt intresserade av att föra matchen, utan snarare att hålla tätt bakåt. Därför är tipset att det här kommer att sluta oavgjort. Bästa oddset för det resultatet hittar vi hos Pinnacle som ger 3.71 gånger pengarna för oavgjort.

Speltipset: Oavgjort till 3.71 hos Pinnacle


Snabba fakta inför matchen:

Arsenal har två raka segrar och 5-0 i målskillnad.

Milan har bara förlorat en bortamatch i Europaspelet under säsongen.

Milan har hållit nollan i 7 av de 8 senaste matcherna.

Milan-Arsenal (0-2)

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

x

SPELBOLAG

Pinnacle

ODDS

3.71
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018