Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Fördel Belgien i bronsmatchen

Belgien

Lördag 14 juli

2-0

VM 2018

England

Avslutat

SPELTIPS

1

Nu ska medaljerna fördelas och först ut är bronsmatchen mellan Belgien och England i Sankt Petersburg. För Belgiens ”gyllene generation” kan det vara en av de sista chanserna till en framgång i ett stort mästerskap.

LÄGET I LAGEN

Belgien har verkligen infriat förväntningarna i det här mästerskapet. Fem raka segrar på vägen fram till semifinalen där storebror Frankrike var ett nummer för stort. Dock har belgarna flera gånger visat prov på vilket starkt lag de har. Först i åttondelen mot Japan där man vände ett 0-2-underläge till seger och sedan i kvartsfinalen mot Brasilien när man höll undan trots en stark brasiliansk press.

För en hel del spelare lär det som sagt vara sista chansen till en medalj i ett VM, så räkna med ett Belgien som lär gå för seger i den här matchen.

England får ändå sägas vara ett av VM:s stora utropstecken, även om man kanske hade en ganska enkel väg fram till semifinal. Men, engelsmännen tog till slut död på straffsparksspöket. För första gången på många år känns det också som vi fått se ett engelskt lag som verkligen kommit till sin rätt.

Skulle det ”bara” bli en fjärdeplats lär ändå Gareth Southgate och hans mannar vara nöjda med tanke på att det är den bästa engelska insatsen i ett VM på 28 år.

MATCHBILDEN

Även om England imponerat i det här mästerskapet får nog ändå Belgien ses som favoriter. Inte minst med tanke på att man faktiskt fått en extra vilodag. Därtill spelade England också 120 mimuter mot Kroatien i onsdags kväll. Detta innebär att man inte ens får tre hela dagars vila eftersom matchen spelas på eftermiddagen. Sedan känns det också som att Belgien är lite vassare både anfallsmässigt och försvarsmässigt.

Därför blir tipset helt enkelt att det blir Belgien som tar hem bronsmedaljerna. Bäst odds hittar vi hos Betsson som bjuder 2.25 gånger pengarna för det resultatet.

Speltipset: Seger för Belgien till 2.25 hos Betsson


Snabba fakta inför matchen:

Belgien har vunnit 5 av 6 matcher i det här mästerskapet.

England har bara vunnit 1 av de 4 senaste matcherna under ordinarie tid.

När lagen möttes i gruppspelet vann Belgien med 1-0.

Kroatien-England (1-2)

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

1

SPELBOLAG

Betsson

ODDS

2.25
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018