Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Formstarkt Sundsvall tar emot Hammarby

Onsdag 31 oktober

2-3

Allsvenskan

Avslutat

SPELTIPS

2

GIF Sundsvall har gjort en stark höst och har fortfarande en bra chans att sluta topp sex i Allsvenskan. För Hammarby gäller det däremot att försvara Europa- och medaljplatsen. 

LÄGET I LAGEN

GIF Sundsvall gör sin bästa säsong sedan återkomsten till Allsvenskan 2015 då laget med allra största sannolikhet lär sluta på den övre halvan av tabellen. Med en bra avslutning och lite flyt kan det till och med bli en topp sex-placering. Det skulle i så fall vara den bästa placeringen i klubbens historia. Dessutom är Sundsvall i bra form. Bara en förlust på de sex senaste matcherna. Förra helgen tog man en tung seger när man slog IFK Göteborg borta med 2-1.

I somras såg det definitivt ut som att Hammarby skulle kunna utmana AIK om guldet. Men, de senaste två månaderna har laget fallit tillbaka rejält. Bara två segrar på de senaste åtta matcherna gör att man nu riskerar att missa såväl medalj som kvalspel till Europa League.

I skrivande stund är Häcken bara en poäng bakom samtidigt som Malmö FF med en match mindre spelad ligger tre poäng bakom. I de avslutande matcherna lär det krävas en hel del poäng om Hammarby ska behålla sin tredjeplats.

MATCHBILDEN

Sundsvall har verkligen visat fin form den senaste tiden så Hammarby lär inte få det helt lätt på NP3 Arena. Det som dock talar till Hammarbys fördel är att man har betydligt mer att spela för än Sundsvall. Det enda hemmalaget i princip har att spela för är sin bästa allsvenska placering någonsin och det känns inte som att de kommer räcka mot ett Hammarby som kämpar för medalj och Europaspel.

Tipset blir därför att Hammarby tar sig samman och vinner den här matchen. Bäst odds hittar vi hos Betser som bjuder 2.20 gånger pengarna för bortaseger.

Speltipset: Seger för Hammarby till 2.20 hos Betser


Snabba fakta inför matchen:

Hammarby har gjort 8 mål på de 4 senaste matcherna.

Sundsvall har inte vunnit mot Hammarby sedan 2015.

När lagen möttes i våras vann Hammarby med 4-3.

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

2

SPELBOLAG

Betser

ODDS

2.20
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018