Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Frankrike mot semifinal

Uruguay

Fredag 6 juli

0-2

VM 2018

Frankrike

Avslutat

SPELTIPS

2

Efter att ha slagit ut Argentina i åttondelen är det nu dags för Frankrike att ta sig an grannlandet Uruguay. Men, fransmännen får se upp då Uruguay hittills sett starka ut.

LÄGET I LAGEN

Efter tre raka segrar i gruppspelet lyckades Uruguay även besegra Portugal i åttondelen. Tillsammans med Belgien är Uruguay därmed det enda lag som vunnit samtliga fyra matcher under ordinarie tid. Dessutom har Uruguay bara släppt in ett enda mål så här långt i turneringen.

Dock kan man tvingas klara sig utan storstjärnan Edinson Cavani i kvartsfinalen, som gick ut med smärtor mot Portugal. Något som så klart skulle vara ett stort avbräck för Uruguay.

Frankrike var långt ifrån övertygande i gruppspelet, men i åttondelen mot Argentina lossnade det verkligen. Fyra mål och bländande spel i en av turneringens bästa matcher hittills. Framför allt fick ”les bleus” fart på anfallsspelet, något som måste fungera om Frankrike ska gå långt i det här mästerskapet.

Fortsätter Mbappé, Griezmann och Giroud att hålla samma klass som mot Argentina kommer Frankrike att bli svårstoppade.

MATCHEN

Mot Argentina såg Frankrike verkligen ut som ett lag för VM-guldet och hur Uruguay ska kunna få fransmännen på fall är ganska svårt att se. Framför allt om man dessutom tvingas klara sig utan Cavani, vars medverkan i dagsläget är mycket oviss.

I och med segern mot Argentina känns det också som att den franska maskinen kommit igång på allvar. Stundtals var det till och med lite VM 1998-vibbar och vi vet ju hur det gick för Frankrike då.

Med det sagt känns det som att Frankrike över 90 minuter ska kunna mala ner Uruguay och ta sig vidare till en semifinal. Bäst odds hittar vi hos Bethard som bjuder 2.05 gånger pengarna för fransk seger.

Speltipset: Seger för Frankrike till 2.05 hos Bethard


Snabba fakta inför matchen:

Frankrike har bara förlorat 1 av de 9 senaste VM-matcherna.

Uruguay har bara gått längre än till kvartsfinal i ett VM sedan 1974.

Senast lagen möttes var i gruppspelet i VM 2010. Då slutade det 0-0.

Frankrike-Argentina (4-3)

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

2

SPELBOLAG

BetHard

ODDS

2.05
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018