Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Hammarby kan säkra medalj

Söndag 4 november

1-0

Allsvenskan

Avslutat

SPELTIPS

1 & pengarna tillbaka vid oavgjort

Med en poäng ner till fyran Häcken kan Hammarby på söndagen genom seger säkra medalj. För Häcken är tre poäng nästan ett måste om man av egen kraft ska kunna ha chans på medalj i sista omgången.

LÄGET I LAGEN

Oavsett hur det går i de två avslutande matcherna gör Hammarby sin bästa säsong sedan återkomsten till Allsvenskan 2015. Med två omgångar har man en poäng ner till Häcken och två poäng ner till Malmö FF. Detta innebär att man har allting i egna händer och att man med tre poäng mot Häcken säkrar minst brons. Lite beroende på hur det går för Malmö mot IFK Göteborg har Hammarby även chansen att säkra en plats i Europa nästa år.

Precis som förra året har Häcken klar medaljchans med två omgångar kvar. Dock har man två tuffa matcher då man förutom trean Hammarby även möter tvåan IFK Norrköping i sista omgången. Med tanke på att Malmö FF jagar bakom är det frågan om inte Häcken behöver sex poäng i de två sista matcherna för att ta medalj.

MATCHEN

En högintressant match som är helt avgörande för medaljstriden. Även om Häcken har en imponerande statistik med elva segrar på de 13 senaste matcherna i Allsvenskan är det frågan om inte Hammarby ändå är knappa favoriter. Framför allt med tanke på att Häcken haft det svårt mot topplagen den här säsongen.

Dessutom känns det som att ett fullsatt Tele2 Arena kan lyfta hemmalaget Hammarby åtminstone ett par snäpp. Därför blir tipset att Hammarby tar hem det här. Dock väljer vi ändå att gardera med pengarna tillbaka vid oavgjort eftersom Häcken är i bra form. Bäst odds hittar vi hos LeoVegas Sport som bjuder 1.87 gånger pengarna för den kombinationen.

Speltips: Seger för Hammarby och pengarna tillbaka vid oavgjort till 1.87 hos LeoVegas Sport


Snabba fakta inför matchen:

Hammarby har gjort 11 mål på de 5 senaste matcherna.

Häcken har inte vunnit mot något av de övriga fyra topplagen den här säsongen.

När lagen möttes i våras slutade det 2-2.

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

1 & pengarna tillbaka vid oavgjort

SPELBOLAG

LeoVegas Sport

ODDS

1.87
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018