Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Hemlig skada i Bristol City oroar. Fortsätter Sheffield United vinna

Lördag 15 september

1-0

Championship

Avslutat

SPELTIPS

2

Coach Lee Johnson i Bristol City meddelar att han har en skada i truppen sedan träning men vägrar att uppge vem. Taktik eller bara spel för gallerierna?

LÄGET I LAGEN

Förutom den troliga skada enligt Johnson i Bristol City så har laget Adelakun och Eisa borta på grund av skada – vilket är kännbara avbräck för laget. Man kommer troligen ställa upp med Famara Diedhiou som gjorde mål i matchen senast när han hoppade in och ”lucky Sub”.

Sheffield United har Coutts borta från spel men det har man haft tidigare. Man är alltså i stort oförändrade sedan senaste matchen mot Aston Villa som man vann med 4-1.

MATCHEN

Går vi till vad jag tror om den här matchen så kommer Sheffield United hit med fyra segrar med sig och Bristol city kommer med tre segrar i bagaget och en sjätte plats. Det är man nog glada över.

Hur kommer man ställa upp här mot ett starkt och formtoppat Sheffield United?

Bristol City brukar spela för att ha mycket boll och passar gärna för att hålla bollen i rullning och i spel. Man anfaller gärna genom att gå framåt på högerkanten för att sen göra inlägg och inspel in i straffområdet. Bristol City främsta styrkor är

  • avslut direkt på mål vid frisparkar utanför straffområdet
  • försvarar sin ledning bra
  • bra på att skapa skottlägen
  • vinna tillbaka bollar man förlorat

 

Sheffield United brukar spela med bredd och vill gärna ha bollen och kontrollera den på motståndarna planhalva. Man anfaller gärna på vänster kanten och gärna genom att slå korta och snabba passningar för att trolla bort motståndarna.

Båda lagen har tre raka segrar med sig in i den här matchen och båda har bra form med andra ord. Bristol City ligger på en sjätte palts och Sheffield United ligger på en tredje placering bakom Middlesbrough och Leeds och kan vid vinst ta över serieledningar här om dem två lagen samtidigt förlorar.

Med tanke på Sheffield Uniteds morot att eventuellt ta över ledningen samt att man kommer från en riktigt bra match mot Aston Villa så lutar det lite mer åt deras håll. Matchen är dock jämn.

Speltipset: Sheffield United till 2.65 hos LeoVegas Sport

 

 


Snabba fakta inför matchen:

Sheffield U har inga nya skador

Sheffield U kommer från en mycket stark och stabil insats

Kan utmana om serieledningen

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

2

SPELBOLAG

LeoVegas Sport

ODDS

2.65
Avatar
Har spelat på de stora ligorna i Europa och Stryktipset sedan de sena tonåren. Är extra insatt i de engelska ligorna samt Allsvenskan, Serie A och La Liga.
Copyright © Fotboll.com 2018