Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Höjdarmatch redan nu mellan två guldkandidater

Portugal

Fredag 15 juni

3-3

VM 2018

Spanien

Avslutat

SPELTIPS

Över 1.5 lagmål Spanien

Tungviktsmöte denna fredag mellan Portugal och Spanien i deras första VM-match i grupp b. Det är också en match mellan två rivaler på den Iberiska halvön. Spanien kommer att försöka spela totalfotboll a la Barcelona och de flesta spelare från Spanien brukar ställa upp på den idén även om de kommer från andra lag. Att Portugal skulle behöva mer bränsle än att möta sina värsta motståndare är inte nödvändigt för att få dem att tända till.

Om lagen

Portugal försvarade sig till en titel i EM 2016 och nu har två år gått sedan dess och fortfarande har ingen ny lovande back skymtats. Centerbackparet är den 35-åriga Pepe  samt antingen 36-åringen Bruno Alves eller 34-åriga Jose Fonte. Återstår att se om deras rutin håller mot snabba anfallare. I deras senaste match vann dem enkelt med 3-0 mot Algeriet och innan dess en mållös oavgjord historia mot Belgien.

Spanien dominerade sin kvalificeringsgrupp och tappade enbart 2 poäng på 10 matcher. De slutade fem poäng före tungviktarna Italien, som bekant inte kvalade till VM. De gjorde 36 mål på dessa 10 matcher och släppte bara in 3 mål. Sedan dess har de vunnit 3 matcher och spelat 3 oavgjorda. Inget lag har lyckats vinna över Spanien sedan deras uttåg ur EM 2016.

Resonemanget

Portugal har sin strategi klar och det är att försvara sig till 1 poäng eller om tillfälle ges ta samtliga 3 poäng. Spanien vet vi kommer att dominera bollinnehavet och de har anfallarna för att ta samtliga poäng. Vi väljer att spela Över 1.5 lag mål för Spanien till oddset 2.25 hos William Hill

Speltipset: Över 1.5 lag mål för Spanien till oddset 2.25 hos William Hill


Snabba fakta inför matchen:

Spanien har inte förlorat sedan juni 2016

Spanien har gjort 2 mål eller mer i 15 av 20 matcher

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

Över 1.5 lagmål Spanien

SPELBOLAG

William Hill

ODDS

2.25
Avatar
Har ett stort idrottsintresse som startade med hockey redan i barnsben. Är idrottsintresserad överlag, men fotbollen ligger varmt om hjärtat. Har följt fotboll sedan Tipslördags begynnelse på 80-talet och rekat i över två år.
Copyright © Fotboll.com 2018