Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Inte helt lätt match för Lazio

Söndag 7 oktober

1-0

Serie A

Avslutat

SPELTIPS

X2

Serie A fortsätter att vara jämn med bara två poäng som skiljer mellan tredje- och tiondeplatsen. Två lag som finns med i den ”klungan” är Lazio och Fiorentina som möts på Olimpico på söndagseftermiddagen.

LÄGET I LAGEN

Efter fem raka segrar åkte Lazio förra helgen på en svidande förlust i derbyt mot Roma när man förlorade med 3-1. Dessutom gick man på ytterligare en nit när man föll borta mot Eintracht Frankfurt med hela 4-1 i Europa League i torsdags. Dock är de ljusblåa fortfarande bra med i Serie A då laget ligger på en sjundeplats med bara tre poäng upp till tvåan Napoli.

Fiorentina har gjort sin bästa inledning på Serie A sedan 2015 och ligger för närvarande trea, två poäng bakom tvåan Napoli. Efter att ha inte ha slutat bättre än åtta de två senaste säsongerna lär Florenslaget vara rejält sugna på att nå högre den här säsongen. Förra helgen slog man Atalanta hemma med 2-0, vilket innebär att man vunnit två av de tre senaste matcherna och dessutom hållit nollan i två av dessa.

MATCHEN

En ganska svårtippad match med tanke på att formen hos Lazio verkar vara aningen sviktande. Hela sju insläppta mål i de två senaste matcherna är knappast något gott tecken. Dock ser Fiorentina ut att ånga på. Även om laget kanske inte vinner alla matcher så tar man ändå en hel del poäng. Dessutom tillhör Fiorentina de lag som både gör flest mål och släpper in minst.

Därför sticker vi ut hakan och säger att Fiorentina klarar minst oavgjort i den här matchen. Mest med tanke på att Lazio ser ut att vara i något av en nedåtgående spiral. Bäst odds för X2 hittar vi hos Coolbet som bjuder 2.03 för den kombinationen.

Speltipset: X2 till 2.03 hos Coolbet


Snabba fakta inför matchen:

Lazio har släppt in 7 mål på de 2 senaste matcherna.

Fiorentina har hållit nollan i 2 av de 3 senaste matcherna.

Fiorentina har bara släppt in 5 mål i Serie A hittills den här säsongen.

Fiorentina-Atalanta (2-0)

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

X2

SPELBOLAG

Coolbet

ODDS

2.03
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018