Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Måstematch för bägge lagen

Polen

Söndag 14 oktober

0-1

UEFA Nations League

Italien

Avslutat

SPELTIPS

2 & pengarna tillbaka vid oavgjort

Efter två matcher står såväl Polen som Italien och skvalpar på en poäng vardera. Nu krävs det seger för båda lagen, annars är chansen till gruppseger borta. 

LÄGET I LAGEN

Även om Polen bara står på en poäng är man nog ändå ganska nöjda med att man fortfarande har en bra chans att hänga kvar i A-divisionen. I torsdags förlorade man dock hemma med 3-2 mot Portugal. Men, faktum är att det kan räcka med att ta poäng mot Italien om italienarna sedan förlorar mot Portugal. Dock lär Polen gå för seger med tanke på att man faktiskt klarade 1-1 borta mot ”gli azzurri” för en dryg månad sedan.

När Roberto Mancini tog över det italienska landslaget i våras var det nog många som hoppades på bra resultat. Men, efter 1-1 mot Polen hemma och 0-1 mot Portugal borta är risken stor att Italien ramlar ner i B-divisionen. Skulle det vara fallet är det frågan om inte Mancini hänger löst. Men, ”gli azzurri” har rest sig på nio förr och kan göra det igen. Frågan är bara om man gör det den här gången?

MATCHBILDEN

Den stora frågan är hur pass motiverade de italienska spelarna är av Nations League, när man nu i princip har bränt chanserna till gruppseger. Dock vill man nog undvika att komma sist och framför allt vill nog Roberto Mancini lite andrum. Därför känns det som att Italien kommer att ge lite extra för tre poäng i den här matchen.

Något publikfrieri ska man nog inte räkna med, men tre poäng lär det nog bli för Italien och det på det här typiska italienska sättet. Dock är Polen ett bra lag och därför garderar vi med pengarna tillbaka vid oavgjort. Bäst odds hittar vi hos Mr Green som bjuder 1.82 gånger pengarna för den utgången.

Speltipset: Seger för Italien och pengarna tillbaka vid oavgjort till 1.82 hos Mr Green


Snabba fakta inför matchen:

Italien har bara släppt in 1 mål per match i de senaste 4 matcherna.

Polen har inte vunnit på 3 matcher.

Senast lagen möttes för en dryg månad sedan slutade det 1-1.

Italien-Polen (1-1)

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

2 & pengarna tillbaka vid oavgjort

SPELBOLAG

Mr Green

ODDS

1.82
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018