Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Malmö FF tar ner norska laget på jorden

Torsdag 8 november

1-1

Europa League

Avslutat

SPELTIPS

Hemmalaget vinner och håller nollan

Fyra poäng på tre matcher och tvåa i gruppen gör att Malmö FF har skaffat sig ett bra läge för avancemang i Europa League. Dock lär det krävas tre poäng hemma mot norska Sarpsborg om det ska finnas en rimlig chans att nå slutspel.

LÄGET I LAGEN

Även om man inte finns med i den allsvenska guldstriden är Malmö FF definitivt ett av Sveriges bästa lag i dagsläget. Framför allt om man ser till Europaspelet. Laget har såhär långt bara förlorat en av elva matcher i Champions League-kval och Europa League. Dessutom har Malmö FF fin målform med hela sju mål på de två senaste matcherna.

Grupp I:s outsider Sarpsborg har precis som Malmö tagit fyra poäng på tre matcher, vilket är klart över förväntan. Särskilt mycket imponerade förstås laget när man slog belgiska Genk hemma med 3-1. I ligan går det dock sådär för det norska laget. På de fem senaste matcherna har man bara en seger. Kan det vara så att man väljer att lägga allt krut på Europa League?

MATCHBILDEN

Med Genk på sex poäng, Malmö och Sarpsborg på fyra samt Besiktas på tre är grupp I i Europa League helt öppen. Tre poäng i den här matchen innebär med andra ord en hel del. Att Malmö är favoriter råder det ingen tvekan om. Dessutom var ”di blåe” bara några minuter från att få med sig tre poäng hem från Norge för ett par veckor sedan.

Sedan har Malmö flera gånger den här säsongen visat att man spelar som bäst under press. I synnerhet i Europaspelet. För även om det är två matcher kvar efter den här känns det ändå som att om det inte blir tre poäng här blir det heller inget slutspel.

Bara vinst för Malmö är dock inte mycket att spela på. Därför lägger vi även till att hemmalaget håller nollan. Bäst odds hittar vi hos Coolbet som bjuder 2.47 gånger pengarna för den kombinationen.

Speltips: Hemmalaget vinner och håller nollan till 2.47 hos Coolbet


Snabba fakta inför matchen:

Malmö har hållit nollan i de 2 senaste matcherna.

Malmö har bara släppt in 1 mål i de 2 senaste Europa League-matcherna.

Sarpsborg har släppt in mål samtliga Europa League-matcher.

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

Hemmalaget vinner och håller nollan

SPELBOLAG

Coolbet

ODDS

2.47
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018