Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Måstematch för Cardiff på hemmaplan

Lördag 10 november

2-1

Premier League

Avslutat

SPELTIPS

Över 2,5 mål

Cardiff – Brighton i Premier League och ett möte mellan två lag som har vikande trender men ändå hyfsat liknande form men olika situationer i tabellen.

LÄGET I LAGEN

Cardiff

Hemmalaget har på sina fem senaste matcher bara lyckats ta tre poäng – en enda vinst mot Fulham. Man ligger på en nittonde plats i ligan och man har samma poäng som Fulham på jumboplatsen bakom. Man har hamnat i en onödigt svår situation och nu måste man ta sig ur den så fort man kan. Man tar emot ett Brighton som har ett något bättre läge i tabellen.

Skadeläget i Cardiff är fortsatt ansträngt och man saknar Mendez-liang, Peltier, Ward och Richards. Rails är tillbaka och tillgänglig igen efter sin tre matcher långa avstängning. Arter är tillgänglig igen likaså Gunnarsson.

Senaste matchen mot Leicester hemma i lördags förlorade man med 0-1 och frågan är nu om man orkar och lycka sladda om mot ett Brighton som säkert vill vinna igen.

Cardiff har bara vunnit en enda match på hemmaplan så här långt i årets Premier League.

Brighton

Brighton har på sina fem senaste matcher två förluster och tre vinster. Dock förlorade man senast mot Everton på bortaplan med 1-3. Men laget har ändå gjort det bra i årets upplaga av Premier League. Man ligger på en tolfte plats och kan vid vinst faktiskt klättra ett par placeringar.

Skadeläget hos Brighton är fortsatt bra och det finns ingen anledning till oro. Inför förra matchen (förlusten mot Everton) hade man tre raka 1-0 vinster. Man vill såklart hitta tillbaka till den formen och vinna igen. Ska man göra det i någon match så är det i en sådan här match – mot ett lag som inte har en positiv trend.

MATCHEN CARDIFF – BRIGHTON

Brighton har ett bättre utgångsläge inför bortamatchen mot Cardiff på lördag. Man kommer hit efter en onödig förlust mot Everton med tre raka segrar dessförinnan – man vill vinna här. Att komma hit till Cardiff är svårt många gånger men jag går emot här och tror inte Cardiff kan klara av att vända sin trend, trots hemmaplan.

Speltipset: Över 2,5 mål till 2,43 hos LeoVegas Sport


Snabba fakta inför matchen:

Cardiff är fast i botten av tabellen

Många skador stör hos Cardiff och oron sprider sig

Brighton har nu guldläge att hitta tillbaka till sin fina trend

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

Över 2,5 mål

SPELBOLAG

LeoVegas Sport

ODDS

2,43
Avatar
Har spelat på de stora ligorna i Europa och Stryktipset sedan de sena tonåren. Är extra insatt i de engelska ligorna samt Allsvenskan, Serie A och La Liga.
Copyright © Fotboll.com 2018