Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Polen – Portugal i Nations League

Polen

Torsdag 11 oktober

2-3

UEFA Nations League

Portugal

Avslutat

SPELTIPS

1

Nations League A grupp 3 och matchen mellan Polen – Portugal. Polen har överraskat oss tidigare och kan göra det igen nä som helst. Men den viktigaste frågan är kanske hur allt som skrivs om Ronaldo påverkar här? Kommer Ronaldo starta i matchen borta mot Polen?

LÄGET I LAGEN

Polen

Polen har mött Italien tidigare och klara de där 1-1 på bortaplan vilket får ses som ett bra resultat. Man ligger tvåa iden här gruppen bakom just Portugal. Kan man ta poäng här eller till och med vinna så har man ett bra läge och det är inte omöjligt. Inte alls omöjligt här på bortaplan.

Skadeläget i truppen är riktigt bra – man har inga skador och kan mönstra bästa möjliga lag. Sist hade man Lewandowski ensam på topp och bänkade med andra ord Milik och Platek i matchen mot Italien. Nye coachen Brzeczek har inlett sina två matcher med poäng i båda vilket skapar ett lugn och viss respekt runt honom, det är bra för truppen.

Överraskande fick Fabianski stå vid sidan om senast till förmån för Szczesny och frågan är hur det blir här. Fabianski tror jag är rätt sugen på att få ta tillbaka sin plats och om han får det kommer han visa det.

Portugal

Portugal kommer hit med en vinst mot Italien i bagaget. Man vann planenligt får man ändå påstå med 1-0 mot Italien. Intressant är att Ronaldo bänkades i den matchen och vissa uppgifter gör gällande att så är det här också. Det kanske är klokt att coach Santos bänkar honom och låter Ronaldo själv fundera och hantera situationen på sitt sätt.

Skadeläget i Portugals trupp i bortamatchen mot Polen är bra – man saknar bara Guedes. Man har råd att låta Ronaldo vila, klarar man oavgjort här så är man nog nöjda ändå skulle jag tro.

På sina fem senaste matcher har Portugal två vinster, två oavgjorda och en förlust. Man förlorade mot Uruguay i somras.

MATCHEN

Här tror jag att Polen ser sin chans till att knocka favoriterna Portugal då man bänkar Ronaldo. Polen kan ställa upp med sitt bästa lag och tänk att få vinna hemma mot Portugal.

Matchen mellan Polen – Portugal kommer bli slutsåld, det kommer vara ett fruktansvärt tryck på läktarna i den här matchen och det kommer gynna Polen.

Speltipset: Polen spelas som vinnare till 2,80 hos Bet365.


Snabba fakta inför matchen:

Polen har inga skador och mönstrar bästa lag

Portugal är nöjda med oavgjort

Polen ser sin chans när Ronaldo inte startar i den här matchen

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

1

SPELBOLAG

Bet365

ODDS

2.90
Avatar
Har spelat på de stora ligorna i Europa och Stryktipset sedan de sena tonåren. Är extra insatt i de engelska ligorna samt Allsvenskan, Serie A och La Liga.
Copyright © Fotboll.com 2018