Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Roma fortsätter uppåt i tabellen

Lördag 6 oktober

0-2

Serie A

Avslutat

SPELTIPS

2

Efter en skakig inledning har Robin Olsens Roma fått ordning på spelet. Nu väntar Empoli borta där seger kan innebära att de vinröda tar ett rejält kliv uppåt i tabellen.

LÄGET I LAGEN

En av årets nykomlingar i Serie A har knappast haft någon rolig start på säsongen. Bara en seger på sju matcher gör att Empoli placerar strax under nedflyttningsstrecket. Dessutom har man bara tagit en poäng på den fyra senaste matcherna, vilken dock kom hemma mot
Milan i förra veckan. Ska Empoli även lyckas ta poäng mot Roma krävs en lika bra, om inte ännu bättre insats än i matchen mot Milan.

För en dryg vecka sedan var det många som började tala om kris i Roma. Men, efter 4-0 mot Frosinone och en tung 3-1-seger i derbyt mot Lazio förra helgen ser det betydligt bättre ut för Di Francescos mannar. Laget har klättrat till en niondeplats i tabellen och har faktiskt bara två poäng upp till tredjeplatsen. Dessutom vann Roma med hela 5-0 mot Viktoria Plzen i Champions League i veckan.

MATCHBILDEN

Roma verkar onekligen ha hittat formen och dessutom har Robin Olsen fått hålla nollan i två av de tre senaste matcherna. Fortsätter laget i samma stil lär man inom kort nå toppen av Serie A. För Empoli ser det däremot tyngre ut och laget lär nog få inrikta sig på att hänga kvar den här säsongen. Dock visade Empoli att man har förmåga att skrälla, som när man tog poäng mot Milan hemma.

Mot ett Roma i form lär det nog bli betydligt svårare. Därför blir tipset att Roma tar tre poäng här. Bäst odds hittar vi hos Coolbet som bjuder 1.71 gånger pengarna för det resultatet.

Speltipset: Seger för Roma till 1.71 hos Coolbet


Snabba fakta inför matchen:

Roma har vunnit de 3 senaste matcherna.

Roma har bara släppt in 1 mål på de 3 senaste matcherna.

Roma har gjort 12 mål på de 3 senaste matcherna.

Roma-Lazio (3-1)

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

2

SPELBOLAG

Coolbet

ODDS

1.71
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018