Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Ryssland går mot gruppseger

Ryssland

Söndag 14 oktober

2-0

UEFA Nations League

Turkiet

Avslutat

SPELTIPS

1

0-0 mot Sverige i torsdags innebär att Ryssland med en seger mot Turkiet kan ta ett stort steg närmare segern i grupp 2 i Nations Leagues B-division. För Turkiets del krävs minst poäng om drömmen om gruppseger ska leva vidare.

LÄGET I LAGEN

Ryssland är nog ganska nöjda med att man tog en poäng mot Sverige i Kaliningrad senast. För det kunde mycket väl blivit noll, även om det förvisso också kunde blivit tre. Med fyra poäng efter två matcher, samtidigt som huvudkonkurrenten Sverige bara står på ett har det ryska laget skaffat sig ett bra läge för att ta hem gruppen.

Tre poäng här och man har utmanövrerat Turkiet i kampen om gruppsegern. För att man sedan ska tappa gruppsegern krävs att Sverige vinner sina avslutande matcher och dessutom har bättre målskillnad än Ryssland.

Turkiet stod för en rejäl skräll när man lyckades ta tre poäng på Friends Arena för en dryg månad sedan. Ska man återupprepa detta även borta mot Ryssland krävs att man spelar minst lika bra om inte bättre. Dock krävs det som sagt att man tar poäng i Sotji om man ska ha någon chans på gruppsegern.

MATCHBILDEN

När lagen möttes i Turkiet i premiären vann Ryssland med 2-1. Ett resultat som inte känns helt osannolikt även i den här matchen. För även om Turkiet slog Sverige är ändå Ryssland klart bättre än Turkiet nio dagar av tio. Visar Ryssland upp samma anfallsspel som mot Sverige ska man inte ha några större problem med att luckra upp det turkiska försvaret.

Tipset blir helt enkelt att Ryssland tar hem det här. Bäst odds hittar vi hos Betser som bjuder tämligen generösa 2.10 för hemmaseger.

Speltipset: Seger för Ryssland till 2.10 hos Betser


Snabba fakta inför matchen:

Ryssland har bara släppt in 1 mål på de 2 senaste matcherna i Nations League.

Turkiet har släppt in 4 mål på de 2 senaste matcherna i Nations League.

När lagen möttes i Turkiet för en dryg månad sedan vann Ryssland med 2-1.

Turkiet-Ryssland (1-2)

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

1

SPELBOLAG

Betser

ODDS

2.10
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018