Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Sitter procenten rätt i den här matchen?

Lördag 3 november

3-1

Premier League

Avslutat

SPELTIPS

Över 2,5 mål

Everton – Brighton i den här matchen på lördagseftermiddagen. Everton kommer bli favoriter men är det verkligen helt rätt? Båda lagen har liknande form och liknande placering i tabellen och här måste ni syna matchen noggrant.

LÄGET I LAGEN

Everton

Everton har en oavgjord, fyra vinster och en förlust på sina fem senaste matcher. Förlusten kom senast borta mot Manchester United och ska väl inte analyseras allt för mycket. Man reducerade i minut 77 och kunde mycket väl fått in en boll till.

Man snittar ca 1,8 mål på sina matcher och det är ok även om man bör ligga över två mål i snitt för att hänga på topplagen i Premier League. Everton ligger på en nionde palts i tabellen och man klättrar som bäst en placering vid vinst i den här matchen mot Brighton.

Skadeläget i Everton är fortsatt mycket bra och man kan mönstra bästa möjliga startelva på lördag i hemmamatchen mot Brighton.

Brighton

Brighton kommer till den här matchen med två förluster och tre vinster i bagaget. Man har tre raka vinster mot Wolverhampton, Newcastle och West Ham. Man har vunnit alla dem med 1-0 vilket tyder på tuffa och jämna matcher.

Skadeläget hos Brighton är hyfsat ok ändå. Man saknar troligen Propper och eventuellt Murray. Ha koll på läget i truppen under veckan.

Brighton ligger på en elfte plats och kan klättra tre placeringar vid vinst i den här bortamatchen mot Everton.  Brighton har vunnit sina tre senaste matcher men man gör bara 0,6 mål i snitt per match på bortaplan vilket är för lite. Man kommer möte ett lag som är taggade och nu vill vinna igen efter att ha förlorat mot Manchester United.

MATCHEN EVERTON – BRIGHTON

Everton har hemmaplan och man vill verkligen vinna här efter att ha brutit sin fina svit senast borta mot Manchester United. Jag tror man kommer öppna rätt tufft och pressa på mot bortalaget Brighton vilket i och för sig kan öppna för gästande Brighton.

Speltipset: Jag tror på mer än 2,5 mål i den här matchen. Jag får 2,00 i odds hos LeoVegas Sport


Snabba fakta inför matchen:

Everton har en bra form och nu har man hemmaplan

Skadeläget hos Everton är bra

Brighton har lite skador som kan störa

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

Över 2,5 mål

SPELBOLAG

LeoVegas Sport

ODDS

2,00
Avatar
Har spelat på de stora ligorna i Europa och Stryktipset sedan de sena tonåren. Är extra insatt i de engelska ligorna samt Allsvenskan, Serie A och La Liga.
Copyright © Fotboll.com 2018