Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Ska Australien överraska?

Lördag 16 juni

2-1

VM 2018

Avslutat

SPELTIPS

Över 2.5 mål

I grupp c spelar idag Frankrike mot Australien. Vi tror på många målchanser i denna fotbollsmatch då båda lagen gillar att spela en positiv fotboll. Det är väldigt sällan något av dessa lag inte lyckats göra mål. Detta lovar gott för alla oss som gillar mycket mål och nord-syd fotboll.

Om lagen

Som vanligt kommer Frankrike med ett talangfullt lag där de flesta spelare är i sin bästa ålder. Laget och fansen förväntar sig en flygande start på turneringen när de nu får möta Australien och som alla tänker att de skall vinna över. Vi anser också att Frankrike har en stor chans till 3 poäng idag. Men Australien skall inte tas för lätt på och försvararna i Frankrike måste göra det de kan för att stoppa anfallarna. På pappret är spelarna i Frankrike nästan löjligt bra. För att nämna några spelare som Paul Pogba, NGolo Kante och Blaise Matuidi som spelar sin bästa fotboll just nu. Men i laget finns också Samuel Umtiti, Raphael Varane, Presnel Kimpembe och Benjamin Mendy. Så här fortsätter det genom hela listan med spelare i laget.

För Australiens del kommer det att handla om att försvara sig och sticka iväg på snabba kontringar. Men de bör vara oroade då ingen av deras backar spelar i Europas fem stora ligor. De kommer få det svettigt ikväll men alla lag har en chans och Australiens chans är att Frankrike blir frustrerade och att de kan kapitalisera på denna frustration.

Resonemanget

Frankrike som var så nära att få lyfta pokalen i EM på hemmaplan 2016. Men så snöpligt förlorade mot ett försvarsspelande Portugal genom ett övertidsmål. Men Frankrikes spelare har lärt sig och blivit två år äldre och bättre. Det kan vara deras år i år och de är stora favoriter till guldet. Vi väljer att spela Över 2.5 mål till oddset 1.90 hos Betfair

Speltipset: Över 2.5 mål till oddset 1.90 hos Betfair


Snabba fakta inför matchen:

Frankrike har gjort minst 3 mål i 9 av deras 14 senaste matcher

Frankrike har gjort 17 mål på deras senaste 8 matcher och också släppt in mål i 6 av dem

4 av Australiens 5 senaste matcher har det blivit minst 3 mål

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

Över 2.5 mål

SPELBOLAG

Betfair

ODDS

1.90
Avatar
Har ett stort idrottsintresse som startade med hockey redan i barnsben. Är idrottsintresserad överlag, men fotbollen ligger varmt om hjärtat. Har följt fotboll sedan Tipslördags begynnelse på 80-talet och rekat i över två år.

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2019