Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Slutspelets kanske mest givna match

Belgien

Måndag 2 juli

3-2

VM 2018

Japan

Avslutat

SPELTIPS

Över 2,5 mål

Nu är det slutspurten av fotbolls-VM och i denna åttondelsfinal hittar vi ett urstarkt Belgien mot ett sedvanligt Japan, så som vi är vana att se dem. Det är nog ingen nyhet att Belgien är favoriter här, men vilka chanser har Japan?

Den mest övertygande nationen

Belgien är i mitt tycke den mest övertygande nationen under hela VM. Man har presterat jämnt och urstarkt samt att man visar vilja, kvalitet och samspel.

Man är obesegrad i de senaste fem och även om man inte kan räkna 1-0 vinsten mot England fullt ut, så ser de ohyggligt stabila och beslutsamma ut. Detta är helt klart en av de starkaste kandidaterna till att gå till final.

Japan – Som vi känner dem

Japan har tagit sig långt, men de fick heller ingen stornation i sin grupp. Det blev fyra poäng i gruppspelet och de klarade sig vidare med nöd och näppe.

Det är ett Japan som vi är vana att se dem. De är snabba, fyndiga och kan blixtra till när man minst anar det. Men jag tycker att de saknar grundläggande stabilitet och material för att kunna hota de största.

Japan klarade dock inte av Polen i den sista matchen och det var nog det sämsta Polen jag har sett, detta mästerskap. Japan får det lite tuffare mot större, starkare spelare och det finner vi gott om i Belgien.

Matchbilden

Japan kommer att kämpa så det glöder och de kommer att få falla djupt bakåt mot ett pressande Belgien. Hoppet kommer att ligga i kontringar och där får Belgien verkligen se upp, även om jag inte är speciellt orolig.

Belgien har ett urstarkt försvar med kvalitet och erfarenhet som ska kunna hantera ett kontrande Japan. Det kommer att bli väldigt svårt för japanerna att stå emot alla inlägg mot Belgiens stora spelare.

Speltipset

Jag ser det inte som omöjligt att Japan lyckas ta sig igenom med sin snabbhet på kontring. Jag förväntar mig till och med att de lyckas mer än en gång. Att Belgien tar sig igenom ser jag som en självklarhet och jag är helt övertygad om att Belgien kommer att göra minst två mål, förmodligen tre.

Över 2,5 mål ger 1.95 hos Unibet och det är riktigt högt. Jag tror på ett tidigt mål och jag skulle till och med kunna sätta mina pengar på över 3,5 mål, men jag håller mig till det säkrare.


Snabba fakta inför matchen:

Belgien snittar 3,2 mål per match och är urstarka.

Japan kommer att få kontringar och snittar 1,6 mål.

Båda lagen är duktiga på att skapa chanser.

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

Över 2,5 mål

SPELBOLAG

Unibet

ODDS

1.95
Avatar
En äkta Premier League fanatiker, men med stort intresse för europeisk toppfotboll i övrigt. Arsenal ligger varmt om hjärtat men siktet är alltid inställt på objektiva analyser och slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018