Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Speltips Norge – Slovenien Nations League

Norge

Lördag 13 oktober

1-0

UEFA Nations League

Slovenien

Avslutat

SPELTIPS

1

Norge – Slovenien i Nations League grupp c. Norge har inlett med en förlust och en vinst och tar nu emot Slovenien som ligger sist i gruppen efter att ha inlett med två förluster mot Bulgarien och Cypern.

LÄGET I LAGEN

Norge

Norge har börjat Nations League med en förlust och en vinst. Man vann premiärmatchen hemma mot Cypern med 2-0 och följde upp det med en bortamatch mot Bulgarien där man förlorade med 1-0. Läget i truppen och stämningen är bra och man kan mycket väl ta sig vidare slåss om uppflyttning. Största konkurrenten till en eventuell gruppseger är Bulgarien som vann mot just Norge och mot Slovenien.

Norge har fyra vinster och en förlust på sina fem senaste matcher. Man har vunnit mot Cypern, Panama, Island och Albanien. Bortamatcherna mot Albanien och Island är tuffa så det var två bra insatser.

Här tror jag man har stor nytta av hemmaplanen och att Slovenien nu är piskade att vinna den här matchen.

Norge gör i snitt 2,3 mål på hemmaplan och på sina fem senaste matcher totalt sett så har man ett målsnitt på 1,40 mål per match.

Slovenien

Slovenien har två raka förluster i Nations League och man kommer till den här matchen med en vinst och fyra förluster. Man känns iskalla med andra ord.

Matcherna man förlorade var mot Cypern, Bulgarien, Vitryssland och mot Österrike. Förlusten mot Österrike kan vara ok men dem andra borde man ha fått med sig poäng från.

Man vann matchen mot Montenegro men det var inte speciellt oväntat – man ska vinna mot Montenegro alla dagar i veckan.

Slovenien har ett målsnitt på 0,8 på sina fem senaste matcher totalt sett och på bortaplan gör man i snitt 1 mål per match.

MATCHEN

I matchen Norge – Slovenien går jag helt på form och hemmaplansfördelen och litar till 100 % på att Norge kommer ta hand om alla poäng i den här matchen mot Slovenien. Slovenien har ingen form att tala om och man gör dessutom knappt några mål i sina matcher.

Speltipset: Norge vinner – 1.67 hos Bethard


Snabba fakta inför matchen:

Norge har klart bättre form

Slovenien gör inga mål

Norge måste vinna för att utmana om gruppsegern

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

1

SPELBOLAG

BetHard

ODDS

1.68
Avatar
Har spelat på de stora ligorna i Europa och Stryktipset sedan de sena tonåren. Är extra insatt i de engelska ligorna samt Allsvenskan, Serie A och La Liga.
Copyright © Fotboll.com 2018