Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Nu springer Tottenham in i den italienska väggen

Tisdag 13 februari

2-2

Champions League

SPELTIPS

1

Nu är det dags för slutspel i Champions League och det är nu det gäller. Tottenham ska gästa Juventus i den första omgången och det är en match med två riktigt formstarka lag med grymma försvar och offensiva kvaliteter. Detta är en match som bara inte får missas!

Ett insläppt mål på 13 matcher

Att Juventus är bra i försvaret, det vet vi. Men på de senaste 13 matcherna så snackar vi endast ett enda mål i eget nät. Det är en näst intill onaturlig prestation som visar att man just nu kanske har världens bästa försvar. Det är ju heller inga duvungar man hållit tätt emot, vi snackar om möten med Roma, Napoli och Inter.

Inte nog med att man håller tätt bakåt, man snittar 2,6 mål framåt varje match. Visst, det är i Serie A och detta är Champions League, men den italienska ligan är ingen korpfotboll och sviter som dessa skapar ett enormt självförtroende.

12 raka utan förlust

Tottenham har också en imponerande svit på 12 raka utan förlust. Men de visar inte lika kliniska resultat som Juve. Man har lyckats kämpa sig till en poäng borta på Anfield och senast slog man ett fantasilöst Arsenal hemma med 1-0. Kane är i bra form och hela laget spelar stabilt.

Tottenham gör 1,6 mål i snitt och släpper in 0,6 i eget mål, vilket är siffror som visar på bra form och stabilt spel. Det är ingen tvekan om att Tottenham är en av Englands bästa klubbar just nu och de har redan visat sin styrka mot Real Madrid.

Matchbilden

Tottenham kommer att få ett motstånd i Juventus som de sällan skådat. Med Juves enormt skickliga försvar så förväntar jag mig att Allegri framför allt ”plockar bort” Kane och Eriksen. Hemmalaget kommer att hålla boll och spela i sitt tempo. Vi kommer att få se ett Juventus som vill kontrollera bollen, som låter Tottenham jaga och tröttna.

Tottenham är inte vana vid att ställas mot ett så hårt kontrollerande lag som Juventus. Därför tror jag att frustration och tröttheten blir Tottenhams svaghet i andra halvlek, vilket öppnar för kontringar.

Speltipset

Oddsen är så pass höga på Juventus att jag sätter spiken på hemmavinst. Coolbet har i vanlig ordning det högsta oddset och där får du i skrivande stund 2.03 på en ”etta”.


Snabba fakta inför matchen:

Juventus håller helt tätt bakåt

Tottenham kommer att få jaga sig trötta

Allegri & Co kan hantera Kane och Eriksen

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

1

SPELBOLAG

Coolbet

ODDS

2.03
Avatar
En äkta Premier League fanatiker, men med stort intresse för europeisk toppfotboll i övrigt. Arsenal ligger varmt om hjärtat men siktet är alltid inställt på objektiva analyser och slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018