Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Sydamerikansk hetta mot den isländska vulkanen

Lördag 16 juni

1-1

VM 2018

Avslutat

SPELTIPS

Över 2.5 mål

Första VM matchen i den isländska fotbollshistorien. Men det kan bli svårt att upprepa succén i EM 2016. Men om motståndarna fortsätter att nonchalera Island kan de överraska mot alla lag. Det alla turneringar världen över fick av Islands supportar efter EM var ramsan ”vulkanen”. Vi får se om Argentina fruktar vulkanen eller ej.

Om lagen

Detta är förmodligen Lionel Messis sista chans att spela hem en fin turnering med sitt Argentinska lag. Smärtan över den där försmädliga finalförlusten för 4 år sedan skulle bli botad och nationen helad. Som salt i såret har de också samlat på sig 2 finalförluster i Copa de America. Allt detta negativa hoppas Argentina skall försvinna i och med dagens match och en skön vinst. Argentina har bara en vänskapsmatch på meritlistan och det var mot Haiti i maj då de vann med hela 4-0. Det var Lionel Messi som ledde laget till seger med sitt hat-trick. Det är också han som ensam har gjort alla mål i tävlingssammanhang för Argentina sedan november 2016. Så Argentina är smärtsamt beroende av sin FC Barcelona-stjärna för att vinna sina matcher.

Island chockade de europeiska lagen när de deltog i deras första internationella turnering någonsin under EM 2016. De fortsatte att chocka oss fram till en kvartsfinalplats och dessutom slog dem ut England på sin väg fram dit. För att nå VM slog dem också ut lag som Kroatien, Turkiet och Ukraina. Men tyvärr ser formkurvan ut att peka nedåt lagom efter att de kvalificerade sig till VM. Vi får se om de kan återfå sin kraft via sina egna fans måhända.

Resonemanget

Båda lagen har en förmåga att göra mål. I Argentinas fall är det just nu Messi som står för alla mål men det kan också lossna för någon av de andra spelarna. Island är inte heller dem dåliga på att göra mål. Båda lagen släpper också många gånger ett eller flera mål i sina matcher. Detta gör att vi spelar Över 2.5 mål till oddset 2.10 hos Betfair

Speltipset: Över 2.5 mål till oddset 2.10 hos Betfair


Snabba fakta inför matchen:

Island har släppt in minst 3 mål i 3 av deras 4 senaste matcher

Fyra av Argentinas senaste sex matcher har de gjort minst 3 mål.

De 6 senaste matcherna Island har spelat har det blivit minst 3 mål

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

Över 2.5 mål

SPELBOLAG

Betfair

ODDS

2.10
Avatar
Har ett stort idrottsintresse som startade med hockey redan i barnsben. Är idrottsintresserad överlag, men fotbollen ligger varmt om hjärtat. Har följt fotboll sedan Tipslördags begynnelse på 80-talet och rekat i över två år.

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2019