Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Toppmöte i Bundesliga

Lördag 10 november

3-2

Bundesliga

Avslutat

SPELTIPS

1X

Lördagskvällen bjuder på ett riktigt spännande toppmöte i Bundesliga mellan serieledarna Borussia Dortmund och trean Bayern München. För hemmalaget är det ett gyllene tillfälle att utöka avståndet till fjolårsmästarna.

LÄGET I LAGEN

Precis som förra året har Borussia Dortmund gjort en stark inledning på Bundesliga. Sju segrar och inte en enda förlust på tio matcher gör att man leder den tyska ligan fyra poäng före Mönchengladbach och Bayern München som ligger tvåa respektive trea. Dessutom har man spelat bra i Champions League där man hittills i gruppspelet vunnit tre av fyra matcher. Mest imponerande är nog ändå Dortmunds målskörd. I Bundesliga snittar laget nämligen hela tre mål per match.

Med tanke på att laget vunnit sex av tio matcher är det kanske synd att säga att det går trögt för Bayern München i Bundesliga. Men, man leder i alla fall inte, vilket annars brukar vara standard när man tittar till den tyska ligan. Dessutom ryktas nu även den tidigare Arsenal-tränaren Arsene Wenger vara på väg till klubben som ersättare för Niko Kovac.

MATCHEN

En högintressant match en knapp tredjedel in på säsongen. Framför allt då bägge lagen i princip radat upp segrar de senaste veckorna, även om Dortmund förvisso föll borta mot Atletico Madrid i Champions League tidigare i veckan.

Men, på något sätt som det ändå som att Dortmund kanske ändå är lite vassare än Bayern i dagsläget. Dessutom förlorade Bayern hemma mot tvåan Mönchengladbach med 3-0 för en dryg månad sedan, vilket visar att de definitivt går att rubba.

Därför blir tipset att Dortmund tar åtminstone poäng i den här matchen. Bäst odds för 1X hittar vi hos Coolbet som bjuder 1.72 gånger pengarna för det resultatet.

Speltips: 1X till 1.72 hos Coolbet


Snabba fakta inför matchen:

Dortmund har vunnit 5 av de 6 senaste matcherna i Bundesliga.

Dortmund har inte förlorat i Bundeliga den här säsongen.

Dortmund har gjort 3 mål eller fler i 7 av de 10 senaste matcherna.

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

1X

SPELBOLAG

Coolbet

ODDS

1.72
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018