Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Tre poäng ett måste för Malmö FF

Söndag 4 november

0-3

Allsvenskan

Avslutat

SPELTIPS

Malmö FF vinner och håller nollan

En femteplats med två omgångar kvar innebär att Malmö FF troligtvis måste ta sex poäng i de två sista matcherna om det ska bli någon medalj i år. För IFK Göteborgs del handlar det däremot bara om att spela av den här matchen.

LÄGET I LAGEN

Trots förlust i senaste matchen borta mot Djurgården kunde IFK Göteborg säkra nytt kontrakt i och med att Dalkurd bara fick oavgjort mot Elfsborg borta. Blåvitt vill troligtvis nu bara spela av de två sista matcherna och glömma den här säsongen som varit den sämsta sedan laget tvingades till kvalspel år 2002.

Malmö FF fortsätter att visa att man är ett av Allsvenskans bästa lag just nu. 1-1 mot AIK i måndags och övertygande 4-0 hemma mot Örebro i torsdags gör att man med två omgångar kvar har en poäng upp till Häcken på fjärde plats och två poäng upp till Hammarby på tredje plats. Med andra ord lär det krävas sex poäng i de två avslutande matcher om laget ska ha någon chans på medalj och Europaspel nästa höst.

MATCHEN

Med tanke på att IFK Göteborg inte har något att spela för är Malmö förstås storfavoriter i den här matchen. Fattas bara annat. Ser man till de senaste två månadernas resultat är skillnaden mellan lagen som natt och dag. Dessutom måste Malmö som sagt vinna och ett Malmö som måste vinna är inte att leka med. Något de visat ett antal gånger tidigare under säsongen, framför allt i Europa League.

Tipset är att Malmö tar hem det här. Bara seger för Malmö är dock inte mycket att spela på. Därför lägger vi även till att ”di blåe” håller nollan. Bäst odds hittar vi hos Betser som bjuder 2.70 gånger pengarna för den kombinationen.

Speltipset: Malmö vinner och håller nollan till 2.70 hos Betser


Snabba fakta inför matchen:

Malmö har bara släppt in 4 mål på de 7 senaste matcherna.

IFK Göteborg har släppt in mål i 11 av de 12 senaste matcherna i Allsvenskan.

Malmö har gjort mål i de 6 senaste matcherna.

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

Malmö FF vinner och håller nollan

SPELBOLAG

Betser

ODDS

2.70
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018