Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Tuff och viktig match i botten av Championship

Fredag 2 november

2-0

Championship

Avslutat

SPELTIPS

Över 2,5 mål

Aston Villa – Bolton i The Championship och du tänker en sömnig match – tänk om! Båda lagen håller till i dem nedra regionerna av tabellen och båda lagen behöver poäng. Men inget av lagen har någon övertygande form och det gör det hela superintressant.

LÄGET I LAGEN

Aston Villa

Aston Villa har hemmaplan och man kliver ut på Villa Park på fredagskvällen med bara en enda vinst på fem matcher. Man har en vinst, tre förluster och en oavgjord på sina fem senaste matcher och det är ju inte en formkurva att tala om.

Man har två raka förluster på bortaplan mot Norwich (1-2) och senast QPR (0-1). Man behöver nu vinna för att få lite luft nedanför sig i tabellen och för att kunna skapa sig ett lugn inför kommande matcher.

Truppen ser bra ut – troligen så gott som hela laget tillgängligt (som det ser ut nu, tisdag kväll 30/10)

Bolton

Bolton har en oavgjord och fyra förluster på sina fem senaste matcher och har alltså en sämre form än vad hemmalaget Aston Villa har inför den här matchen.

Man ligger på en nittonde plats i The Championship och har fyra poäng ner till Reading på kvalplats. Man behöver alla poäng man kan få i nuläget och då kan man ju undra hur mycket man vågar satsa offensivt i den här svåra bortamatchen mot Aston Villa.

Skadeläget i truppen hos Bolton är fortsatt bra och Olkowski bör kunna vara tillgänglig igen.

MATCHEN ASTON VILLA – BOLTON

Aston Villa gör 1,8 mål på hemmaplan och det är väl inte bäst i klassen kanske men med tanke på att man bör ha många tillgängliga spelare, man möter en bottenkonkurrent och man vill vinna den här matchen så är tipset från mig givet.

Bolton har kniven under strupen på riktigt nu och man ligger illa till vid en förlust här mot Aston Villa. Jag tror det blir 3-4 mål och uddamålsvinst för något av lagen, troligen Aston Villa.

Speltipset: I en tät match tror jag på uddamålsvinst för något av lagen Aston Villa eller Bolton. Över 2,5 mål till 1,78 hos CoolBet.

 


Snabba fakta inför matchen:

Båda lagen kan inte förlora

Aston Villa har truppen intakt och vill vinna

Bolton har pressen på sig och vinner sällan på bortaplan

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

Över 2,5 mål

SPELBOLAG

Coolbet

ODDS

1.78
Avatar
Har spelat på de stora ligorna i Europa och Stryktipset sedan de sena tonåren. Är extra insatt i de engelska ligorna samt Allsvenskan, Serie A och La Liga.
Copyright © Fotboll.com 2018