Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Viktig match i kampen om medaljerna

Söndag 7 oktober

1-1

Allsvenskan

Avslutat

SPELTIPS

2 & pengarna tillbaka vid oavgjort

Med sex omgångar kvar att spela av Allsvenskan tätnar kampen om medaljerna. Framför allt om bronset där tre lag befinner sig inom två poäng. Mellan femman Häcken och fyran Malmö skiljer det dock bara en poäng. På söndagseftermiddagen möts de på Bravida Arena.

LÄGET I LAGEN

Precis som förra året är Häcken även i år i högsta grad med i medaljstriden. Upp till fjärdeplatsen har man som sagt bara en poäng och upp till Hammarby på tredjeplatsen har man fyra poäng. Detta tack vare att man gjort en stark höst. Laget har vunnit åtta av de nio senaste matcherna i Allsvenskan och dessutom gjort en hel del mål.

Sedan har man ju också ett riktigt trumfkort i skytteligaledaren Paulinho som gjort hela 17 mål under säsongen. Häcken är faktiskt också det lag som gjort flest mål av alla lag i Allsvenskan den här säsongen.

3-1-förlusten borta mot IFK Norrköping samt 0-0-matchen hemma mot GIF Sundsvall förra helgen verkar bara ha varit tillfälligheter. I torsdags visade Malmö FF verkligen upp sig från sin bästa sida när man hemmaslog turkiska topplaget Besiktas med 2-0 i Europa League. Fortsätter man att prestera på samma nivå även i Allsvenskan är det frågan om något lag kan rå på ”di blåe”.

MATCHEN

Ser man till de två senaste månaderna är Häcken och Malmö tillsammans med AIK de två formstarkaste lagen i Allsvenskan. Men, frågan är om Malmö ändå inte får hållas som knappa favoriter i den här matchen. Framför allt med tanke på att Häcken haft tämligen svårt mot topplagen tidigare under året.

Därför blir tipset att Malmö vinner här, men vi garderar ändå med pengarna tillbaka vid oavgjort för att vara på den säkra sidan. Bäst odds hittar vi hos LeoVegas Sport som bjuder hela 2.12 gånger pengarna för den kombinationen.

Speltipset: Seger för Malmö FF och pengarna tillbaka vid oavgjort till 2.12 hos LeoVegas Sport


Snabba fakta inför matchen:

Malmö har vunnit 8 av de 10 senaste matcherna i Allsvenskan.

Malmö slog turkiska ligatrean Besiktas med 2-0 i Europa League i torsdags.

När lagen möttes i våras vann Malmö med 2-0.

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

2 & pengarna tillbaka vid oavgjort

SPELBOLAG

LeoVegas Sport

ODDS

2.12
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018