Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Viktiga poäng på spel för AIK

Torsdag 1 november

1-2

Allsvenskan

Avslutat

SPELTIPS

2

Efter en fullständigt lysande säsong har det väloljade AIK-maskineriet på sistone börjat vackla. Tre raka oavgjorda matcher har gjort att guldstriden helt plötsligt väckts till liv. Nu krävs tre poäng mot Östersund om avslutningen inte ska bli onödigt spännande för de gulsvarta.

LÄGET I LAGEN

Det är kanske inte många som minns det, men när sommaren gick mot sitt slut var Östersund faktiskt uppe på tredje plats och sågs definitivt som en medaljkandidat. Sedan dess har förra årets Europa League-succé i stort sett fallit ihop helt och hållet. Sex förluster på de tio senaste matcherna gör att man halkat ner till en sjätteplats. Med fem poäng upp till fjärdeplatsen med tre omgångar kvar är chansen till medalj i princip borta.

1-1-mötet med Malmö FF i måndags följdes inte bara av heta diskussioner. Både den sena målskytten Sebastian Larsson och Daniel Sundgren drog på sig gula kort, vilket gör att AIK saknar bägge spelarna i torsdagens match mot Östersund. Dessutom har AIK inte vunnit sedan i matchen mot Dalkurd 30 september. Dock är man fortfarande fyra poäng före IFK Norrköping med tre omgångar kvar att spela, vilket gör att man har allting i egna händer.

MATCHEN

Tre poäng för AIK här samtidigt som Norrköping tappar poäng mot BP och Solnalaget är i praktiken svenska mästare. Det omvända och det skiljer bara två poäng inför de två sista omgångarna. Dock känns det inte som att AIK kommer ta den risken utan göra allt för att ta tre poäng på Jämtkraft Arena.

Dessutom känns det som att den mesta luften gick ur Östersund när Saman Ghoddos lämnade laget i mitten av augusti. Därför blir tipset att AIK tar hem det här. Bäst odds hittar vi hos Coolbet som bjuder 1.87 gånger pengarna för bortaseger.

Speltipset: Seger för AIK till 1.87 hos Coolbet


Snabba fakta inför matchen:

AIK har 6 raka matcher utan förlust.

Östersund har förlorat de 2 senaste matcherna.

Östersund har släppt in 6 mål på de 2 senaste matcherna.

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

2

SPELBOLAG

Coolbet

ODDS

1.87
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018