Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Viktiga poäng på spel i Amsterdam

Holland

Lördag 13 oktober

3-0

UEFA Nations League

Tyskland

Avslutat

SPELTIPS

2

Tyskland fick med sig en poäng i Nations League-premiären mot Frankrike för en dryg månad sedan. Detta innebär att Joggi Löws mannar fortfarande har en god chans att knipa gruppsegern vid tre poäng mot Holland.

LÄGET I LAGEN

Den holländska landslagsfotbollen har de senaste åren upplevt något av en kris. Holland har missat två raka mästerskap, vilket inte hänt sedan mitten på 1980-talet. Dock stod man upp bra i Nations League-premiären mot världsmästarna Frankrike, trots att det till slut ändå blev förlust med 2-1. Sedan i vår leds det holländska landslaget av gamle storspelaren Ronald Koeman. Återstår att se om denne kan lyckas få någon ordning på de orangea.

Efter katastrofen i VM i sommar fick Tyskland en liten revansch när man klarade 0-0 hemma mot Frankrike i premiären. Dessutom var tyskarna faktiskt det bättre laget och hade det inte varit för Alphonse Areola i det franska målet hade det mycket väl kunnat bli tre poäng. Mot Holland får dock det tyska laget klara sig utan både Marco Reus och Antonio Rüdiger som är skadade.

MATCHEN

Även om Holland ”bara” förlorade med 2-1 mot Frankrike så får nog ändå Tyskland gälla som ganska klara favoriter i den här matchen. Framför allt med tanke på att man lär vara sugna på att visa att man är ett av de bästa lagen i Europa.

Dessutom är det ganska stor klasskillnad på spelarmaterialet. Holland är inne i något av en generationsväxling medan Tyskland kan mönstra världsspelare som Manuel Neuer, Mats Hummels, Toni Kroos och inte minst Thomas Müller. Därför blir också tipset att Tyskland tar hem det här. Bäst odds hittar vi hos Betfair som bjuder 2.15 för bortaseger.

Speltipset: Seger för Tyskland till 2.15 hos Betfair


Snabba fakta inför matchen:

Tyskland har bara släppt in 1 mål på de 2 senaste matcherna.

Tyskland har 6 raka matcher utan förlust mot Holland.

Senast lagen möttes var i EM 2012, då vann Tyskland med 2-1.

Tyskland-Frankrike (0-0)

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

2

SPELBOLAG

Betfair

ODDS

2.15
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018