Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Viktiga poäng på spel i Neapel

Tisdag 6 november

1-1

Champions League

Avslutat

SPELTIPS

1 & pengarna tillbaka vid oavgjort

I den jämna Champions League-gruppen C är varje poäng viktig. Framför allt för PSG som vid förlust i tisdagens bortamatch mot Napoli kan tappa viktig mark i kampen om slutspelsmatcherna.

LÄGET I LAGEN

Trots förra årets starka Serie A-säsong lyckades Napoli inte riktigt lika bra i Champions League då man inte slutade bättre än trea i sin grupp. I år siktar man förstås högre och efter tre omgångar ser det bra ut då man ligger på andraplats i grupp C, en poäng efter Liverpool. Dock ligger PSG bara en poäng bakom på tredjeplats. Men, Napoli gjorde en mycket bra match för ett par veckor sedan när man spelade 2-2 på Parc des Princes. Dessutom var man bara några minuter från att ta tre poäng.

I Ligue 1 går PSG minst sagt som tåget då laget på tolv matcher inte tappat en enda poäng. I Champions League har det dock gått trögare. Bara fyra poäng på de första tre matcherna. Nu krävs det i stort sett tre poäng borta mot Napoli, annars finns stor risk att PSG missar CL-slutspelet.

MATCHEN

En minst sagt viktig match för bägge lagen. Hemmaseger och Napoli skaffar sig ett oerhört bra utgångsläge inför de två sista matcherna då man först möter Belgrad hemma och sedan Liverpool borta. Dessutom har Napoli hemmaplan och som bekant är laget oerhört starka hemma på San Paolo.

Dock ska man komma ihåg att PSG gjort en hel del mål såhär långt i Champions League. Hela tio stycken på tre matcher har det blivit. Men Napoli ser starka ut, framför allt med tanke på att man inte var långtifrån att ta tre poäng på Parc de Princes för ett par veckor sedan.

Därför sticker vi ut hakan och säger att Napoli vinner det här. Men, vi garderar ändå med pengarna tillbaka vid oavgjort. Bäst odds hittar vi hos Betfair som bjuder 2.1 gånger pengarna för den kombinationen.

Speltips: Seger för Napoli och pengarna tillbaka vid oavgjort till 2.1 hos Betfair


Snabba fakta inför matchen:

Napoli har bara tappat poäng i 1 hemmamatch den här säsongen.

Napoli har hållit nollan i 2 av 3 Champions League-matcher den här säsongen.

När lagen möttes i Paris slutade det 2-2.

PSG-Napoli (2-2)

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

1 & pengarna tillbaka vid oavgjort

SPELBOLAG

Betfair

ODDS

2.1
Avatar
Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Anser att statistik är ett viktigt redskap när man ska göra analyser och dra slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018