Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Vinna eller försvinna för båda lagen

Fredag 14 september

1-1

Superettan

Avslutat

SPELTIPS

Båda lagen gör mål

Den här matchen är så mycket viktigare än man kan tro – Varberg måste undvika förlust och nedflyttningsträsket och Halmstad har chans att hänga på vid vinst.

LÄGET I LAGEN

Halmstad kommer till den här matchen med tre raka vinster inkluderat matchen i Svenska cupen borta mot Sävedalen. Man ligger på en fjärde plats i tabellen och behöver en vinst här för att inte tappa mark i striden om kvalplatser och direktplatser till Allsvenskan.

På hemmaplan är man hyfsat starka med en rad på 6-2-2. Senaste förlusten hemma kom mot Gefle 11/8 då man föll med uddamålet, 1-2.

I mötena mellan lagen har Halmstad ett övertag – 3 vinster och 2 oavgjorda på de 5 senaste matcherna lagen emellan.

När det gäller gästerna Varberg så har man en förlust, två oavgjorda och två vinster på sina fem senaste matcher vilket få ses som ett ok resultat trots allt. I tabellen ligger man på nedflyttningsplats just nu men man går förbi Frej vid vinst på fredag.

På bortaplan har man den här säsongen i Superettan lyckats med 2 vinster, 3 oavgjorda och 5 förluster vilket ju är för dåligt. Nu gäller det att ta fram allt man har i form av vinnarskalle och vilja och ta dem tre poäng som behövs för att vinna borta mot Halmstad.

MATCHEN

Här har spelbolagen och spelarna gjort Halmstad till stor favorit och jag kan egentligen inte säga emot. Man gör 1,80 mål per match och har tre raka vinster med sig till det här mötet.

Varberg gör 2,60 mål per match och har en oavgjord och en förlust med sig i bagaget. Man vet att även hemmalaget har press på sig – Halmstad måste ju vinna om dem ska hänga på i toppen och om platserna för uppflyttning. Kan det hjälpa Varberg att få ett mentalt övertag?

Här tror jag att det kan bli en del mål då båda vill framåt. Även i matcherna som lagen förlorar blir det mål och jag tror på minst tre mål här.

Speltipset: Båda lagen gör mål till oddset 1,74 hos Bethard.


Snabba fakta inför matchen:

Båda lagen gör en del mål

Båda lagen behöver vinsten

1,74 är ett bra odds för matchen

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

Båda lagen gör mål

SPELBOLAG

BetHard

ODDS

1,74
Avatar
Har spelat på de stora ligorna i Europa och Stryktipset sedan de sena tonåren. Är extra insatt i de engelska ligorna samt Allsvenskan, Serie A och La Liga.
Copyright © Fotboll.com 2018