Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Wolves går ut stenhårt i premiären mot ovisst Everton

Lördag 11 augusti

2-2

Premier League

Avslutat

SPELTIPS

1

Wolverhampton gick segrande ur Championship och flyttades således automatiskt upp i Premier League. Nu ställs man i debuten mot Everton, som förvisso slutade hyfsat förra säsongen, men har mycket att bevisa under denna säsong.

Vinst för Wolves är inte ens en skräll

Med 99 poäng, 30 vinster på 46 spelade och +43 i målskillnad så kan man lugnt dra slutsatsen att Wolves gjorde en sjukt stark säsong i Championship. Även om man avslutade lite taffligt i de två sista matcherna, så var det en minst sagt imponerande säsong där man både höll tätt bakåt och spelade bra framåt.

Det är en naturligtvis en kombination som alla försöker uppnå och det är just därför man också vann ligan. Wolves har spelet, manskapet och resurserna att kunna sluta högt, framför allt om inte många andra lag lyfter sig rejält från förra säsongen.

Everton har mycket att bevisa

Det var minst sagt en rörig förra säsong för Everton där flera var rädda att de inte skulle klara få marginal från nedflyttningsstrecket. Det tog till och med tid för Big Sam att vända trenden något och han fick aldrig till någon stabilitet i klubbens prestationer, trots att han lyckats med det i andra lag som han tränat.

Everton är svajigt och mycket osäkra. Även om jag tror att den nya tränaren Marco Silva, med tiden kan vända trenden till det positiva. Men första matchen blir väldigt tufft mot ett laddat Wolverhampton som går in med ett respektlöst självförtroende.

Speltipset

Spiken på Wolves ger hela 2.42 hos Betfair och det är högt nog för att inte ta några onödiga risker.


Snabba fakta inför matchen:

Wolves är urstarka och har självförtroende

Everton och Marco Silva har mycket att bevisa

Wolves kommer att ge 110% och vara respektlösa

Gästerna får det tufft och de vet om det

Tipsa dina vänner om speltipset


SPELTIPS

1

SPELBOLAG

Betfair

ODDS

2.42
Avatar
En äkta Premier League fanatiker, men med stort intresse för europeisk toppfotboll i övrigt. Arsenal ligger varmt om hjärtat men siktet är alltid inställt på objektiva analyser och slutsatser.
Copyright © Fotboll.com 2018