Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

FOTBOLLS-VM I RYSSLAND 2018

Våra hjältar kommer att bo gött under fotbolls-VM

Publicerat 2018-02-27 19:30

Våra hjältar kommer att bo gött under fotbolls-VM

Nu står det klart vart Sveriges VM-trupp kommer att spendera sin lediga tid för vila under fotbolls-VM. Det blir på ett av lyxhotellen hos den världsomspännande hotellkedjan Kempinski som spelarna kommer att dregla på kuddarna.

Bert Sundström guidar

SVT och Bert Sundström har besökt hotellet för att inspektera dess faciliteter och man konstaterar snabbt att det svenska landslaget kunde haft sämre förutsättningar för en komfortabel vistelse.

Svenskarna har en egen träningsplan, en lyxmatsal och en spa-avdelning med en stor pool för sköna simturer och avkoppling. Det ska dock inte missunnas våra hjältar som sannerligen kommer att få uppleva en hel del press och prestationskrav.

spa för vm-spelarna Bild på hotellets spa från Booking.com

Om hotellet

Detta femstjärniga hotell ligger beläget i staden Gelendzjik och överblickar kusten från Svarta havet. Hotellet har totalt 379 rum varav 33 är lyxsviter. I vanlig ordning finns all bekvämlighet och lyx som man kan tänka sig, även lyxiga barer. Jag förutsätter dock att de svenska spelarna, av naturliga skäl håller sig på avstånd från alla de ingivande barerna.

rum för landslagets spelare Bild på ett av hotellets rum från Booking.com

Resan från hotellet till den närmaste stadion tar ca 15 minuter och strax utanför hotellet finns landslagets träningsplan som ännu inte är helt färdigställd.

Skulle Buffon & Co egentligen varit där?

Det har länge ryktats att det svenska landslaget skulle ta över Italiens hotellbokning, som då blev lyxigare än man tänkt sig. kanske gjorde Svenska fotbollsförbundet en riktigt bra deal med det Italienska förbundet.

Även om Italien var favoriter att gå vidare så måste detta svida och de får faktiskt skylla sig själva för sin hybris och det faktum att de räknat med att slå Sverige.

Så nu får våra grabbar det gött och det är de värda, varenda en! Hoppas bara att det hjälper våra grabbar att ladda batterierna ordentligt mellan matcherna, så att vi kan prestera utöver det vanliga.

Vi håller tummarna och önskar landslaget en trevlig vistelse på Hotell Kempinski.

Läs mer om hotellet på Booking.com

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Arsenal ligger varmt om hjärtat men jag ser mig som väldigt objektiv och jag uppskattar fin fotboll oavsett lag.
Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2020