Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

FOTBOLLS-VM I RYSSLAND 2018

VM’s snyggaste matchtröjor

Publicerat 2018-06-11 20:14

VM’s snyggaste matchtröjor

Fotbollströjor säljs som smör i solsken inför och under ett VM och denna gång är inget undantag. Alla vill ha den senaste tröjan för att stötta nationen och stolt bära sina färger. Det gäller naturligtvis inte bara under stora mästerskap utan varje ny ligasäsong så vill man som ett äkta fan alltid ha den senaste matchtröjan från sin klubb.

Topp 5 snyggaste tröjorna

Designen ändras alltid mer eller mindre för varje mästerskap, där de olika nationernas tröjor risas och rosas. Jag har valt ut de fem i vårt tycke snyggaste matchtröjorna och vart du kan köpa de äkta, officiella tröjorna till bra pris.

argentina

1 Argentina – Klassisk design med snygg effekt

Nu kanske du tänker; ”Men den har ju sett ut så i 100 år”. Ja, i sin grund har den det och det är ju i färgerna av Argentinas flagga. Men det är detaljerna som gör att jag fastnar för denna tröjan. Om du tittar noga på de blå ränderna så har man gjort ett pixel-mönster som gör att tröjan nästan glänser på håll. Det ger en grymt snygg effekt!

Unisportstore: 849 kr

Till butiken


belgien

2 Belgien – Nytänkande med loggan

Belgiens tröja påminner väldigt mycket om Spaniens. Men det som gör att tröjan sticker ut, är att loggan placerats mitt på bröstet. Detta är en mycket unik detalj och det lyfter hela tröjan tycker jag. Det är kul när man vågar experimentera lite, även om loggan traditionsenligt placerats vid hjärtat för att symbolisera kärlek för nationen / klubben”.

Unisportstore: 849 kr

Till butiken


frankrike

3 Frankrike – En stilren och sjukt snygg tröja

Den marinblå basen har en stilfull nyans och armarnas detaljer ger hela tröjan liv. Jag tycker att det är en bra balans där det varken är för mycket eller för lite ”som händer”. Färgerna är riktigt snygga och det känns som en tröja man skulle kunna ha till vardags, bara för att den helt enkelt är snygg.

Unisportstore: 1249 kr

Till butiken


tyskland

4 Tyskland – Kul med vågad färg och effekter

När det kommer till hemma- och bortatröjor så är det ofta oskrivna regler som är huggna i sten, för vilka färger som ska användas. Här har dock Tyskland vågat sig på lite starkare färger och effekter som gör hela tröjan lysande. Det är kul när man vågar sig på lite annorlunda färger som framför allt sticker ut.

Unisportstore: 849 kr

Till butiken


sverige

5 Sverige – En objektivt snygg tröja | 30% rabatt

Det är ju lätt att vara partisk i bedömningen av fotbollströjor, men jag måste verkligen få lyfta fram Sveriges bortatröja. Jag tycker att den mörkblå basen är perfekt i färgvalet och den har en unik, randig effekt som verkligen sätter grädden på moset. Detaljerna är perfekt balanserade och jag tycker att hela tröjan utstrålar klass.

Unisportstore: 594 kr (-30%)

Till butiken


senegal

Kul idé från Senegal

Senegals tröja är i grunden inte speciellt spännande, men jag gillar verkligen effekten i den och idén om att skapa något extra som relaterar till landet. Om man tittar noga så ser man huvudet av ett Afrikanskt lejon, i en svagt mörkare nyans på den vita basen. Detta är något som jag tycker att fler länder borde testa. Det utstrålar stolthet för landet och det ger en riktigt snygg effekt.

Unisportstore: 849 kr

Till butiken


tunisien

Tråkigaste VM-tröjan

De tråkigaste fotbollströjorna under VM tycker jag Danmark och Tunisien står för. Inte bara för att de båda är röda och vita, utan för att de helt enkelt är tråkiga. Men den sämsta tröjan får nog ändå bli Tunisiens, där Uhlsport verkligen inte lagt någon kreativ energi på denna hemmatröja. En helvit bas med tunna ränder på ärmarna och i botten av tröjan, that’s it! Här hade det varit trevlig med lite mönster eller effekter som ger liv åt tröjan.

Till och med Englands tröja är mer spännande med sin extremt svaga randiga effekt på en närmast helvit tröja.

Unisportstore: 549 kr

Till butiken

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Arsenal ligger varmt om hjärtat men jag ser mig som väldigt objektiv och jag uppskattar fin fotboll oavsett lag.
Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2020