Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

VM Betting

Här hittar du all VM-betting för mästerskapet i Ryssland, allt från skytteligavinnare till respektive gruppvinnare och vilken nation som tar hem titeln. Sondera bland hundratals olika spel där du kan betta under hela VM. Läs mer

ALL VM-BETTING PÅ FOTBOLL.COM

Vi har samlat in all VM-betting där du kan betta på mängder av spel under fotbolls-VM i Ryssland. Betta på vem som vinner skytteligan, vem som får flest assist, vilken nation som vinner respektive grupp och mycket mer. Scrolla i sidled för att se alla olika spel som finns tillgängliga under VM.

I vårt spelschema kan du se oddsen för varje match och jämföra dem hos alla bettingsidor som erbjuder betting på matchen.

I SAMARBETE MED LEOVEGAS SPORT

Alla spel som du kan betta på är hämtade från LeoVegas Sport, som var en av de absolut första att presentera spel för fotbolls-VM. LeoVegas är en av de största, svenska bettingsidorna som vunnit mängder av utmärkelser för bästa mobilapp, bästa bettingsida och mer. Betta hos LeoVegas Sport under VM för att få de bästa spelen och oddsen.

ÄR BETTING NYTT FÖR DIG?

Det är kul att betta och det gör VM-matcherna extra intressant och spännande. Om du inte tidigare har bettat eller om du vill lära dig mer för att spela bättre och sundare, så kan du ta del av vår betting-guide där du lärt dig allt steg för steg.

Vi vill uppmärksamma dig om att betting kan vara beroendeframkallande och att du bör tänka på att spela sunt. Läs mer om ansvarsfullt bettande innan du börjar placera dina bets.

Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Download on the App Store Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2021