Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

FOTBOLLS-VM I RYSSLAND 2018

Zlatan blir ny ambassadör för Bethard

Publicerat 2018-03-26 20:46

Zlatan blir ny ambassadör för Bethard

Nu står det klart! Vår alldeles egna idrottshjälte Zlatan Ibrahimovic har nu tecknat ett avtal tillsammans med Bethard och det är därmed klart att den svenska fotbollsstjärnan kommer att fronta det svenska spelbolaget. 

Besök Bethard >> och få 125% upp till 1000 kr

Lite hinder på vägen

Förhandlingen har naturligtvis pågått ett tag men parterna enades om en deal där Zlatan får 80-100 miljoner kronor direkt i fickan plus aktieinnehav i bolaget. Exakt hur stor aktieandelen är kan vi dock bara fantisera om.

Men det uppstod lite hinder på vägen då Zlatan för bara några dagar sedan fortfarande tillhörde Manchester United. I Premier League och England så finns det en regel som säger att en fotbollsspelare, manager eller andra personer som tillhör klubbar och på något vis kan ha en inverkan på klubbens prestation, får inte gå in i avtal med spelbolag. Anledningen till detta är att man tidigare misstänkt spelare och managers för att ha påverkat sitt lag och samtidigt bettat på den match man spelat i.

Just på grund av denna regeln så lades samarbetet på is tills att det blev officiellt att Zlatan flyttar till LA Galaxy och Amerikanska Major League Soccer. Men nu är det som sagt klart och allt är helt i enlighet med alla regler och bestämmelser.


Zlatan är som gjord för Bethard

Vi på Fotboll.com känner till Bethard väldigt väl och även om det inte idag är Sveriges största spelbolag så finns alla recepten där för att det ska bli det. Bethard marknadsför sig med sin slogan ”Winners dare more” och det är en slogan som är helt i linje med Zlatans image och hans egna anekdoter.

” I’m used to win, I won a lot. I´m looking forward to win with you at Bethard. Bethard is the only betting company that managed to catch my attention. Because I share the idea that winners dare more”.

Exakt de orden säger Zlatan om Bethard i en exklusiv intervju med Betting.se. Bethard är utan tvekan en av de största och bästa bettingsidorna som vi varmt rekommenderar och med Zlatan som frontfigur så kommer de att kunna ta stora marknadsytor. Vem vill inte lira där Zlatan är liksom…

Det som kanske chockar många är att Erik Skarp, som en av grundarna till Bethard, förklarar Zlatan med ord som:

”Zlatan är jordnära, ödmjuk och han är lätt att ha att göra med. Han har stor respekt för andra människor och deras åsikter.”

zlatan i bethard reklafilm

Be soft, be Bethard

Zlatan gör den första reklamfilmen tillsammans med Dragomir Mrsic som är tänkt att vara Zlatans motståndare i en episk fight. Men efter en sekvens så beslutar de sig båda för att ta en kopp the i stället. Tanken med reklamfilmen är att förmedla ett tryggare och mjukare budskap, om att Bethard inte är så ”hårt” trots allt.

”Bethard uppfattats som aningen hårt, vilket är förståeligt, och vi känner att det har blivit en överdriven spinn vilket vi själva också varit med och bidragit till. Vi känner att det är dags att ta ett rejält kliv in mot mitten och bli något mjukare.”

Grundaren Erik Skarp är alltså övertygad om att Zlatan kan hjälpa varumärket att få en mer avslappnad ”touch” som inte känns för stort eller för hårt. Vi som känner till Bethard vet att det är vilken bettingsida som helst, men med stort fokus på svenska spelare som älskar betting.


Zlatan i både VM och på Bethard?

Ja varför inte! Det ser ut som att Zlatan kan komma att ställa upp än en gång till för landslaget, men mycket hänger så klart på hur mycket han kommer att spela i LA Galaxy och hur formen känns när fotbolls VM går av stapeln.

Vi tror att den svenska giganten kommer att ställa upp och bli uttagen om han vill vara med. Vi ser även fram emot att få se Bethards nya reklamfilmer som väntas släppas i morgon (Tisdag 27/3) på bl.a TV4. Vi håller tummarna för Zlatan, önskar honom ett rejält lycka till i den nya klubben och att formen kommer tillbaks med besked.

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Arsenal ligger varmt om hjärtat men jag ser mig som väldigt objektiv och jag uppskattar fin fotboll oavsett lag.
Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2020