Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

FOTBOLLS-VM I RYSSLAND 2018

Zlatan till VM?

Publicerat 2017-12-10 02:23

Zlatan till VM?

Zlatans knäskada var av en minst sagt av allvarlig form och det spekulerades direkt om den svenska fotbollslegenden skulle lägga skorna på hyllan. Men Zlatan är inte den som ger sig, det vet vi och därför är han redan nu tillbaks i spel i Manchester United. Den snabba rehabiliteringen har väckt många frågor, som hur mycket kommer han att få spela i Man United och kommer han att spela ett sista mästerskap med Sverige?

Landslagsledningen spelar kalla

Förbundskaptenen Janne Andersson säger att Zlatans ”nej tack” till landslaget inte har förändrats och att han inte har något som helst fokus eller intresse i Manchester United stjärnans deltagande. men däremot är landslagsledningen mäkta imponerade över Zlatans snabba comeback och det verkar som att de har förhoppningar om att han kommer att ta initiativet till att ställa upp i ett sista mästerskap.

Lars Richt som sitter i landslagsledningen vågar inte hoppas på för mycket, utan säger; ”För att det ska bli en fråga måste han ju spela mer. Det räcker inte att han spelar tio eller femton minuter.” han tillägger också att man inte lägger så stor vikt och fokus på Zlatan, utan fokuserar på den trupp man har, som har gjort allt förarbete som lett till en plats i fotbolls-VM. Källa Expressen

Så här spelar de iskalla och hoppas säkert på att Zlatan ska ta initiativet.

63% vill inte att Zlatan ska spela

Expressen beställde en undersökning från den statistiska byrån Demoskop, för att ta reda på vad svenska folket tycker om Zlatan och hans eventuella deltagande i fotbolls-VM. Undersökningen visar att 63% inte vill att Zlatan ska vara med och frågan är varför. Är det för att rykten gått om att Zlatan sprider dålig stämning i omklädningsrummet, för att han är för gammal eller för att det svenska landslaget, utan Zlatan, lyckats kvalificera sig till VM och faktiskt spelat bättre nu än man gjorde under EM?

Frågetecknen är många och det är ju frågan om Zlatan själv är upplagd för att spela ett sista mästerskap, med vetskapen om att han inte är självklar för alla. Han får ju garanterat mer beröm och stöd i sitt Manchester United än vad han får i det svenska landslaget.

Det kan vara fifty – fifty

Emil Forsberg lägger ut krokar för att locka Zlatan till att ta initiativet. ”Det skulle förstås vara häftigt för oss att få in honom.” – Säger Forsberg och menar att Fotbolls-VM i Ryssland torde vara häftigt nog för Zlatan att medverka i en sista gång. Men enligt Zlatans lagkamrat, Marcus Rojo, så är Zlatan bestämd och menar på att det inte blir något mer mästerskap för honom. Rojo tycker att han borde åka och ställa upp i mästerskapet, men svensken avvisar intresset.

Vissa säger att det är en självklarhet att Zlatan ställer upp om han kan rehabilitera sig så pass att han håller i 90 minuter, medan andra varken vill eller tror att han ställer upp för landslaget.

Hemlighetsmakeri är typiskt Zlatan

Zlatan älskar att överraska och överträffa, det är det som driver honom som en 36-årig toppfotbollsspelare som många räknar bort p.g.a åldern. Zlatan är lejonet, som inte går att jämföra med andra människor och fotbollsspelare. Zlatan är unik, han är utomjordisk och ska aldrig räknas bort, inte på någon nivå.

Just därför så tror jag att chansen att Zlatan ställer upp är större än somliga tror, men jag tror att det blir ett ”sista minuten-beslut” där Zlatan vill släppa bomben, alldeles precis innan Janne Andersson är klar med truppen. Zlatan vill överraska oss, han vill vara den som säger ”OK, jag ställer upp igen”, han vill känna sig viktig och behövd.

Sammanfattningsvis så skulle i alla fall inte jag bli förvånad om vi får se vår svenska fotbollslegend i VM.

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Arsenal ligger varmt om hjärtat men jag ser mig som väldigt objektiv och jag uppskattar fin fotboll oavsett lag.
Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2020