Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

FOTBOLLS-VM I RYSSLAND 2018

Zlatan till VM – Sant eller falskt?

Publicerat 2018-04-20 23:25

Zlatan till VM – Sant eller falskt?

Det har varit mycket snack kring Zlatan Ibrahimovic senaste tiden. Den svenska fotbollslegenden har hunnit att både byta klubb från Manchester United till LA Galaxy och signa ett avtal med spelbolaget Bethard, för att fronta deras varumärke. Detta på bara några veckor.

Zlatans affärer hamnade genast i media och han blev kritiserad för att ha brutit mot Premier Leagues regler, då han fortfarande hade kontrakt i Manchester United. Men han lyckades lösa det regelmässiga med en snabb flytt till LA Galaxy där han redan gjort succé med sina avgörande inhopp i bl.a derbyt mot Los Angeles FC.

Zlatan är övertygad om VM

Nu kan vi läsa i media att Zlatan är inställd på att dra tillbaks sitt avsked från landslaget, för att delta i ett vad vi förmodar, sista fotbolls-VM.

Zlatan säger till media att ”Jag ska åka till VM”, men han vägrar att bekräfta att han kommer att spela i truppen.

”If i tell you, you will get too many followers” – Säger Zlatan i en video som postats av SVT.

Men det är inte bara SVT som grillar vår fotbollslegend. Amerikans media har intervjuat Zlatan och han har varit med i diverse talk shows där man försökt att locka fram ett besked. Men icke!

Zlatan talar fortfarande i gåtor och menar på att han inte tänker avslöja någonting.

Janne Andersson säger ”NEJ”

Flera medier har försökt att få Janne Andersson att bekräfta ryktena om att Zlatan kan spela i VM, men Janne svarar med att så inte är fallet.

”Nej, absolut inte. Eftersom han har sagt nej” – Säger Janne Andersson enligt Aftonbladet

Vilka slutsatser ska vi dra?

Janne Andersson säger ”NEJ” och Zlatan talar i gåtor. Zlatan har ingått ett avtal med Bethard där han även går in med delägarskap. Så länge Zlatan är delägare så kan han inte spela i VM och frågan är om han är villig att dra sig ur sitt avtal för att spela ett sista mästerskap.

Vi på Fotboll.com har nära kontakter med Bethard, men vi kan trots det inte bekräfta varken det ena eller det andra.

Det enda vi kan göra är att gissa och med tanke på förutsättningarna, på Janne Anderssons uttalanden och Zlatans mystik, så drar vi slutsatsen av att Zlatan inte kommer att medverka i VM, som spelare alltså.

Vad tycker du?

In och snacka på vår klottervägg! kanske du vet någonting eller har läst något som tyder på att Zlatan kommer att spela. Vad tycker du? SKA Zlatan spela eller inte?

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Arsenal ligger varmt om hjärtat men jag ser mig som väldigt objektiv och jag uppskattar fin fotboll oavsett lag.
Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2020