Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Allt om betting för nybörjare och experter

betting guide

Här kan du ta del av Fotboll.com’s bettingguide. Guiden är skriven av våra betting-experter, som har många års erfarenhet av betting och företagande.


Bästa bonus just nu:

redbet logga
2 X 200 kr free bet – Helt utan omsättningskrav!
TESTA REDBET IDAG >>

Syftet med bettingguiden är inte bara att du ska lära dig hur man spelar på odds och betting, utan hur du lär dig att spela smart och på rätt sätt. Vi lär dig begreppen, systemen, strategierna och ger dig vägledning så att du slipper göra de vanligaste misstagen.

Är du redan bettingexpert?

Om du vill sondera bettingsidor och oddsbonusar så kan du gå direkt till vår lista och jämförelse av dessa.
Bettingsidor och bonusar

Om du vill ha speltips, statistik och boostade odds så kan du gå direkt till alla våra speltips för att läsa försnack och djupdyka i matcherna.
Speltips från våra rekare

Spelar du på Stryktipset eller 1X2? Då har du kommit helt rätt. Vi erbjuder både ett verktyg där du kan lägga in din rad för att få livescore för din stryktipsrad samt att vi ger dig 1X2 tips inför varje lördag.
Tipsrader för spel på 1X2


Följ vår bettingguide enligt stegen nedan.


Spela sunt och ansvarsfullt

Det absolut första du måste göra är att skaffa dig rätt inställning till betting och att ha en bra koll på din hushållsekonomi.
Läs mer


Begrepp och ord

Det är viktigt att du lär dig vanliga bettingbegrepp, annars kan du lätt bli vilse hos bettingsidorna. Lär dig vad olika ord betyder och andra begrepp inom betting, så blir det lättare för dig att lära dig strategier och att följa speltips.
Läs mer


Analyser och kunskapsinsamling

Att betta på fotboll är inte som att spela på lotto. Här gäller det att samla på sig kunskap och information samt att göra djupa analyser kring lagens form och förutsättningar.
Läs mer


Odds och spelvärde

När det är dags för dig att börja betta på fotbollsmatcher så bör du jämföra odds och göra en bra bedömning kring oddsens spelvärde.
Läs mer


Money Management

Lär dig hur du bygger en spelkassa och hur du får den att växa med hjälp av strategisk money management.
Läs mer


Bet Stakes

Fördjupa dig i strategier för insatser, som ingår inom money management.
Läs mer


Här hittar du allt du behöver för betting på fotboll och andra sporter. Vi listar bettingsidor med bonusar, vi ger dig speltips, Stryktipsverktyg, guider och erbjudanden. Allt för att du ska få ut det mesta av din betting.

Betting för alla

Vissa spelar på betting för att få lite extra spänning i en match, vissa bettar bara på skoj och förväntar sig varken stora vinster eller förluster. Men det finns de som tar betting på fullaste allvar, som gör djupa analyser och satsar stora pengar i hopp om att vinna stort. Det finns även en liten andel som är så duktiga och avancerade att de praktiskt taget lever på sina vinster.

Fotboll.com erbjuder något för alla som gillar betting, nybörjare som experter.

Betta hos de bästa spelsidorna

Vi listar alla bettingsidor som är populära bland alla som bettar på nätet. Du hittar alla bonusar som erbjuds samt en hel del kampanjer och erbjudanden som du kan utnyttja i din betting. Vi listar även odds för respektive match så att du kan jämföra alla odds och betta hos den bettingsida som ger dig maximal vinst.

Du kan även se vilka funktioner som erbjuds, som cashout, live betting, live streaming och mycket mer, så att du snabbt och enkelt kan hitta en plats att betta på som passar dig.

Speltips för betting på fotboll

Fotboll.com fokuserar naturligtvis på allt som har med betting på fotboll att göra. Det är även den största sporten inom betting och en av de bästa att spela på då det finns så otroligt många spelformer och alternativ.

Du kan inte betta direkt på Fotboll.com, men du kan se alla matcher, jämföra odds, få matchspecifika erbjudanden, djupdyka i statistik, läsa nyheter och samla kunskap inför alla dina bet. Men det bästa med att betta genom oss är att ta del av våra speltips, som ger dig information om formen, läget och matchbilden.

Bettingguide för nybörjare

För dig som är nybörjare så gör vi det enklare för dig att förstå och komma igång, genom vår omfattande guide. Lär dig grundläggande saker om betting, hur det fungerar, vad du ska tänka på och hur du ska börja. Lär dig fallgropar och risker samt hur du bettar sunt och ansvarsfullt.

Vi ger dig även guider för olika strategier som kan öka dina vinstchanser och ge dig mer struktur i din betting. Hela konceptet med betting handlar mycket om kunskap, kontroll och disciplin och det hjälper våra guider dig att uppnå.

Vanliga frågor och svar inom betting

Om du aldrig har spelat på odds så kan det vara nyttigt att lära dig hur det fungerar samt vilka möjligheter och fallgropar det finns. Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna och svaren som rör betting.

Copyright © Fotboll.com 2018