Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Tipsklubbens bästa andelsspel

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi kör Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Bomben och Powerplay. Nedan ser du aktuella andelsspel som du kan rygga, i jakten på full pott.

Aktuella andelsspel

tipsklubben logo

stryktipset spelkoll18-års åldersgräns gäller för alla spel från Svenska Spel. Spela ansvarsfullt!
Testa dina spelvanor med Spelkollen. Till Spelkollen

SVENSKA SPELS NYA CASINO!

Vad är ett andelsspel?

Andelsspel som även kallas bolagsspel, är i grunden ett helt vanligt spel på Stryktipset, Europatipset eller Topptipset. Spelen bygger ofta på större system med många half- och helgarderingar, som på förhand delas upp i ett antal andelar. Syftet är att fler ska kunna spela på system med goda vinstchanser, utan att individuellt behöva betala ett par tusen kronor i insats.

”Ju större spel desto fler vinstchanser. Ju fler andelar desto lägre insats – men också fler som delar på eventuell vinst. – Svenska Spel”

Exempel:

Ett spel med 120 rader på Lotto plus 20 kr Joker kostar 740 kronor. Med fem andelar kostar en andel 148 kronor och ger en femtedel av eventuell vinst. Finns samma spel med tio andelar kostar varje andel 74 kronor och ger då en tiondel av eventuell vinst.

När andelarna i ett spel tagit slut skapas ett nytt spel i samma storlek. Det nya spelet skapas med nya slumpade nummer.

Antalet rader och andelar i andelsspelen som finns att välja på online kan variera över tid.

Spela Tillsammans – Plattformen för andelsspel

Avdelningen med andelsspel hos Svenska Spel fungerar som en marknadsplats, där tipsexperter och spelombud från alla Sveriges hörn säljer andelar i olika prisklasser för Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Powerplay och Bomben samt för turspel som Eurojackpot, Lotto (inkl Joker), Vikinglotto och Keno.

Spel där du kan köpa andelar

Tipsklubben på Fotboll.com erbjuder andelar i tipsrader för de flesta spel som ingår inom Spela Tillsammans hos Svenska Spel. Gå med i andelsspel för Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Bomben och Powerplay. Varje vecka publicerar vi även speltips för alla tre spelen, med analyser och förslag på system.

andelsspel svenska spel

Så går du med i ett andelsspel

Ett andelsspel är uppdelat i ett förutbestämt antal andelar, där du kan välja att betala för en eller flera andelar. Vid betalning reserveras summan på spelkontot tills dess att den sista andelen i spelet blivit köpt. Spelet lämnas då in och den reserverade summan på ditt spelkonto dras för ditt köp.

Notera att du inte kan ångra / annullera reserverade andelar.

Om inte alla andelar köps?

I de fall då inte alla andelar i ett andelsspel köps, annulleras spelet och reservationen på spelkontot släpps. Du blir kontinuerligt uppdaterad via epost, om t.ex en reservation omvandlas till ett köp eller om ett andelsspel annullerats.

Villkor och regler för andelsspel finns att läsa på Svenska Spels hemsida.

Copyright © Fotboll.com 2024   |