Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Allt om betting online i Sverige

Fotboll.com är den givna och kompletta platsen för dig som gillar odds på fotboll och betting i allmänhet. Här hittar du de bästa bettingsidorna, speltips, oddsjämförelser, statistik och mycket mer. Vi ger dig de bästa förutsättningarna att sätta dina bets!

Bettingmeny

 

Populäraste bettingsidorna

⭐️ NYTT
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Min insättning: 100 kr | Omsättningskrav: 5x bonus + insättning på minst 1.50 i odds, inom 60 dagar.
⭐️ NYTT
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Inga krav
Ny licens
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - 1x bonusen inom 60 dagar från insättning
Bank ID
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Min. insättning 100 kr. | Spela på minst 1.6 i odds.| Utan oms. krav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll |
Bra val
Hämta bonus
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Inga krav

Spel på odds hos spelbolag kan skapa spelberoende. Vi uppmuntrar till säkert och ansvarsfullt spelande och rekommenderar dig därför att begränsa ditt spelande hos spelbolagen och att du söker hjälp om du inte kan hantera ditt spelande. Sök information och hjälp på Spelberoende.se.

Visa alla bettingsidor

18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting. Spela ansvarsfullt


Ansvarsfullt bettande

18 års åldersgräns gäller för alla typer av betting och spel på odds. Vi uppmanar dig att betta ansvarsfullt och tänka på att inte spela för mer än du har råd med. Om du har svårt att sluta spela eller misstänker att du lider av ett spelberoende så rekommenderar vi att du tar kontakt med någon av nedanstående hjälporganisationer för spelberoende. Läs mer >>

stodlinjen spelberoendes riksförbund


Betting för alla

Vissa spelar på betting för att få lite extra spänning i en match. Vissa bettar bara på skoj och förväntar sig varken stora vinster eller förluster. Men det finns de som tar betting på fullaste allvar. Det finns även de som gör djupa analyser och satsar stora pengar i hopp om att vinna stort. Tro det eller ej, men det finns en liten andel som är så duktiga och avancerade att de praktiskt taget lever på sina vinster.

Fotboll.com erbjuder något för alla som gillar betting, nybörjare som experter.

Tippa på den bästa fotbollen

Den självklara frågan är naturligtvis varför du ska gå till Fotboll.com innan du tippar på fotboll. Svaret är däremot lika givet, för här har du all information och alla verktyg du behöver för att ta väl grundade och informerade beslut. Vi ger dig det som du inte får hos spelbolagen, nämligen tipsen och statistiken som ger dig mer kunskap inför varje spel.

På Fotboll.com får du all information och statistik från den bästa fotbollen i världen, som också är den populäraste att tippa på. Se all fotboll idag om du vill spela på live betting eller gå till alla kommande fotbollsmatcher för att planera ditt bettande. Där hittar du all information och statistik som du behöver.

Läs även alla fotbollsnyheter för att veta vad som händer i de olika klubbarna och hur det rådande läget ser ut. De bästa tipparna kollar alltid statistik och nyheter för att skapa sig en bra uppfattning och känsla kring läget, formen och sannolikheterna.


Tippa på fotboll direkt

På Fotboll.com erbjuder vi Svenskaspels populäraste tipsrader, Stryktipset, Europatipset och Topptipset. På de sidorna hittar du SvenskaSpels riktiga tipsrader, så att du kan tippa på alla fotboll direkt hos oss. Fördelen med detta är att du på ett och samma ställe kan kolla speltips, statistik och dagsform samt lägga din rad, utan att behöva växla mellan flera sajter.

Detta är en mycket populär tjänst bland alla våra mobila app-användare, som slipper krångel med att växla fram och tillbaks i bland mobilens alla appar och sajter.

Betta hos de bästa spelsidorna

Vi listar alla bettingsidor som är populära bland alla som bettar på nätet. Du hittar alla bonusar som erbjuds samt en hel del kampanjer och erbjudanden som du kan utnyttja i din betting. Vi listar även odds för respektive match så att du kan jämföra alla odds och betta hos den bettingsida som ger dig maximal vinst.

Du kan även se vilka funktioner som erbjuds, som cashout, live betting, live streaming och mycket mer, så att du snabbt och enkelt kan hitta en plats att betta på som passar dig.


Speltips för betting på fotboll

Fotboll.com fokuserar naturligtvis på allt som har med betting på fotboll att göra. Det är även den största sporten inom betting och en av de bästa att spela på då det finns så otroligt många spelformer och alternativ.

Du kan inte betta direkt på Fotboll.com, men du kan se alla matcher, jämföra odds, få matchspecifika erbjudanden, djupdyka i statistik, läsa nyheter och samla kunskap inför alla dina bet. Men det bästa med att betta genom oss är att ta del av våra speltips, som ger dig information om formen, läget och matchbilden.

Bettingguide för nybörjare

För dig som är nybörjare så gör vi det enklare för dig att förstå och komma igång, genom vår omfattande betting guide. Lär dig grundläggande saker om betting, hur det fungerar, vad du ska tänka på och hur du ska börja. Lär dig fallgropar och risker samt hur du bettar sunt och ansvarsfullt.

Vi ger dig även guider för olika strategier som kan öka dina vinstchanser och ge dig mer struktur i din betting. Hela konceptet med betting handlar mycket om kunskap, kontroll och disciplin. Detta hjälper våra guider dig att uppnå.

 

Kom igång med betting

Kom igång med betting


Vanliga frågor och svar inom betting

Om du aldrig har spelat på odds så kan det vara nyttigt att lära dig hur det fungerar samt vilka möjligheter och fallgropar det finns. Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna och svaren som rör betting.

Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Download on the App Store Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2021