Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Skapa en widget till din hemsida / blogg

OBS!
Du måste skapa din widget genom en dator. Har du ingen dator? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss vid fel eller problem med er widget eller om ni har speciella önskemål.


Fotboll widget för er webbplats

Nu kan ni helt kostnadsfritt generera en unik widget för just det lag ni stödjer, som innehåller allt det fundamentala kring laget. Visa matcher, resultat, tabelläget och alla matcher som sänds på TV. Det tar endast ett par minuter att skapa er widget och det krävs inga förkunskaper i webbutveckling.

 

I er widget får ni:

Tabell
I den första fliken så visas tabellen för den liga eller det lag ni valt. Om ni valt ett lag så är lagets placering markerat, för att man snabbt och tydligt ska se lagets tabelläge. Om ert lag är med i Europa League eller Champions League, så visas även gruppspelstabellen från de cuperna.

Matcher
Genom att klicka på kalender-ikonen så kan era besökare se kommande matcher för det lag eller den liga ni valt i er widget. Om besökare klickar på en match så leds de in på matchsidan vår webbplats. Där finns omfattande statistik, möjlighet till diskussion, tips och ofta försnack.

Resultat
Under den tredje fliken i widgeten så visas alla resultat från lagets eller ligans matcher. Besökare kan klicka på respektive match för att komma till vår matchsida, där de kan ta del av statistik, händelser och uppställningar.

TV-tablå
Fotboll.com har Sveriges mest kompletta fotbollstablå med kanaler och streaming. Som grädde på moset så har vi lagt till en TV-tablå under den sista fliken, som visar alla matcher som sänds i den liga ni valt eller för det fotbollslag ni valt.

 


Vad passar er webbplats bäst?

Ni kan anpassa storleken på er widget från 250px till 900px px i bredd, Höjdens begränsningar ligger mellan 250px till 900px. Ni kan även välja mellan en ljus eller mörk widget, för att få ett utseende som passar just er webbplats bäst.

Varför kostnadsfritt?

Det är enkelt! Det enda som ni ger oss i gengäld är en liten exponering. Vår logotyp syns på ett subtilt sätt längst ner i er widget och om era besökare klickar på en match eller ett lag i en tabell så öppnas en ny flik och besökaren kommer till relevant sida på vår webbplats. Besökaren lämnar inte er webbplats, utan kan enkelt byta flik för att komma tillbaks till er.

Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Download on the App Store Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2022