Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Skapa en widget till din hemsida / blogg

1. Välj vilken typ av widget du vill ha

Fotbollslag
Fotbollsliga

2. Välj ditt lag

2. Välj din liga


3a. Widgetens utseende

LJUS
MÖRK

3b. Bredd (px)

3c. Höjd (px)


4. Förhandsgranska din widget


5. Dina kontaktuppgifter

För att säkerställa att din widget fungerar tillfredsställande ber vi dig fylla i domänen som du vill använda widgeten på. Det är viktigt att du fyller i rätt domän, annars kommer widgeten inte att fungera. Vi ber dig även att fylla i din e-postadress för eventuell kontakt.

Domän

E-post

SKAPA WIDGET

Klart!

Din widget fungerar direkt. Om den inte fungerar - kontrollera så att du har fyllt i rätt domän. Fungerar den fortfarande inte? Kontakta oss på info@fotboll.com.
OBS!
Du måste skapa din widget genom en dator. Har du ingen dator? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss vid fel eller problem med er widget eller om ni har speciella önskemål.


Fotboll widget för er webbplats

Nu kan ni helt kostnadsfritt generera en unik widget för just det lag ni stödjer, som innehåller allt det fundamentala kring laget. Visa matcher, resultat, tabelläget och alla matcher som sänds på TV. Det tar endast ett par minuter att skapa er widget och det krävs inga förkunskaper i webbutveckling.

 

I er widget får ni:

Tabell
I den första fliken så visas tabellen för den liga eller det lag ni valt. Om ni valt ett lag så är lagets placering markerat, för att man snabbt och tydligt ska se lagets tabelläge. Om ert lag är med i Europa League eller Champions League, så visas även gruppspelstabellen från de cuperna.

Matcher
Genom att klicka på kalender-ikonen så kan era besökare se kommande matcher för det lag eller den liga ni valt i er widget. Om besökare klickar på en match så leds de in på matchsidan vår webbplats. Där finns omfattande statistik, möjlighet till diskussion, tips och ofta försnack.

Resultat
Under den tredje fliken i widgeten så visas alla resultat från lagets eller ligans matcher. Besökare kan klicka på respektive match för att komma till vår matchsida, där de kan ta del av statistik, händelser och uppställningar.

TV-tablå
Fotboll.com har Sveriges mest kompletta fotbollstablå med kanaler och streaming. Som grädde på moset så har vi lagt till en TV-tablå under den sista fliken, som visar alla matcher som sänds i den liga ni valt eller för det fotbollslag ni valt.

 


Vad passar er webbplats bäst?

Ni kan anpassa storleken på er widget från 250px till 900px px i bredd, Höjdens begränsningar ligger mellan 250px till 900px. Ni kan även välja mellan en ljus eller mörk widget, för att få ett utseende som passar just er webbplats bäst.

Varför kostnadsfritt?

Det är enkelt! Det enda som ni ger oss i gengäld är en liten exponering. Vår logotyp syns på ett subtilt sätt längst ner i er widget och om era besökare klickar på en match eller ett lag i en tabell så öppnas en ny flik och besökaren kommer till relevant sida på vår webbplats. Besökaren lämnar inte er webbplats, utan kan enkelt byta flik för att komma tillbaks till er.

Copyright © Fotboll.com 2024   |