Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Fotbollsmästerskap

Alla stora mästerskap

Här samlar vi alla fotbollsmästerskap som EM, VM och kvalmatcherna inför dem samt internationella mästerskap från respektive världsdel, allt från EM-kval till VM-kval i Nordamerika, Sydamerika, Afrika och övriga kontinenter. Klicka in på respektive mästerskap för att se tabeller, matcher, resultat, statistik och mycket mer. Du kan ladda ner vår app på App store och Google Play för att få målservice direkt i mobilen, med blixtsnabba notiser för de matcher du följer.

Under de största mästerskapen som fotbolls-EM och fotbolls-VM så hittar du alltid en särskild sektion för dessa mästerskap och internationella landskamper. Vi följer hela kvalet och i god tid innan eventet går av stapeln så kommer du att finna omfattande information här på Fotboll.com.


Lägg till dina favoriter

Klicka på de matcher som du är intresserade av i varje mästerskap, för att lägga till dem bland ”Mina matcher”. Då får du alla matcherna samlade på din sida och om du använder vår mobila app så får du även push notiser för varje match. Under ”Mina inställningar” så kan du ställa in vilka notiser du vill ha.

Copyright © Fotboll.com 2024   |