Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

GDPR – Hantering av dina personuppgifter

fotboll.com gdpr

Den 25 maj 2018 lanserades de nya generella reglerna för datasäkerhet och behandling av personuppgifter. De nya reglerna kallas i Sverige för den Allmänna dataskyddsförordningen eller förkortningen GDPR som nog de flesta hört talas om vid det är laget. De nya reglerna ersätter den gamla svenska så kallande Personuppgiftslagen – PUL.


Vad innebär GDPR för dig?

GDPR är en gemensam serie med EU-lagar för hur företag får hantera dina personuppgifter. Lagarna gäller samtliga företag, organisationer och myndigheter inom EU och är framtagen för alla privatpersoners säkerhet på nätet. Grundreglerna för GDPR och för oss på Fotboll.com är följande:

Du kan när som helst kontakta oss för att få information om vi har några personuppgifter om dig, hur de används och om du vill att vi tar bort dina uppgifter hos oss.


Vilka personuppgifter hanterar Fotboll.com?

Vi hanterar i stort sett inga personuppgifter och vi sparar aldrig något om dig. Vi kan dock komma att ta del av vissa uppgifter om dig som person i nedanstående fall

Tävlingar

Vi samlar in dina personuppgifter om du vunnit i någon av våra tävlingar, där vi måste skicka en vinst till dig.
Uppgifterna vi samlar in då är:

De uppgifter vi får från dig sparas inte någonstans utan kastas så snart vinsterna är skickade och mottagna.

Sociala medier

Om du gillar och/eller följer oss på sociala medier så kan vi automatiskt se vem du är och den eventuella information som du valt att visa för allmänheten i din profil. Om du gillar våra inlägg och/eller kommenterar så kan vi också se din profil. Det ligger på ditt ansvar att begränsa vem och vilka personer, företag, organisationer och myndigheter som kan se din profil och den information du offentliggör i dina sociala medier.

Gå till inställningar i de sociala medier du använder för att ställa in vad du vill visa och för vem.

Om du kontaktar oss via din profil på våra sociala medier så sparas vår konversation endast på det sociala mediet. Detta sparar vi för att ska ha en historik över vår konversation, i det fall då konversationen av någon anledning återupptas. Konversationen och din profil kopieras inte och används inte på något annat sätt eller på något annat ställe än i det sociala medie där du kontaktat oss.


Säkerheten på Fotboll.com

Eftersom vi inte samlar in några personuppgifter på webbplatsen så har du ingenting att oroa dig för när det kommer till säkerheten. Men trots det så är vår webbplats krypterad via SSL – Secure Sockets Layer. Krypteringen innebär att all information och data som skickas mellan din webbläsare och vår webbserver är skyddad. Läs mer om SSL

Cookies och datainsamling

Cookies är en liten datafil som lagras på din dator när du besöker och använder vår webbplats. Datafilen förser oss med information om vad du gör på webbplatsen, vilka sidor du besöker, vad du klickar på och hur du navigerar. Datan visar vart i Sverige du befinner dig, men endast från vilken stad eller i vilket område som din IP-adress befinner sig. Vi kan även se vilken sorts enhet och webbläsare du använder, t.ex om du besöker oss via en mobil, en dator eller surfplatta. Datan visar också vilket operativsystem och vilken webbläsare som använts.

Cookies lagrar ingen information om dig som person.

Hur använder Fotboll.com cookies?

Fotboll.com – https://www.fotboll.com använder cookies för att kunna erbjuda dig den bästa möjliga upplevelsen på webbplatsen.

Cookies används för att begränsa hur ofta vissa annonser dyker upp, för att vi inte ska störa ditt användande mer än nödvändigt. Vi använder även datan för att bilda oss en uppfattning om din upplevelse. Vi kan se hur länge du stannat på webbplatsen, hur många sidor du besökt, vilka sidor du besökt och hur du lämnat vår webbplats. Men vi kan alltså inte se vem du är som person.

Detta är värdefull information för oss som används dagligen för att utveckla vår tjänst.

Vem är ansvarig för Fotboll.com?

Fotboll.com ägs och drivs av företaget Comperium AB.

Comperium AB
Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Du kan kontakta oss när du vill om du har frågor eller ärenden rörande dina personuppgifter hos oss.

Copyright © Fotboll.com 2018