Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Bästa odds och bonusar

Här ser du bästa odds från aktuella fotbollsmatcher. Klicka på respektive match för att se fler marknader och alla odds från Sveriges största spelbolag.

Bästa oddsbonus just nu

utan reg.
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Maximal insats 500 kr. Bonus giltig i sju dagar. Läs övriga regler och villkor hos spelbolaget

IDAG

I listan nedan ser du aktuella odds för kommande fotbollsmatcher. Klicka på respektive match för att komma till matchsidan, där du hittar fler odds från olika marknader som du kan spela på. På matchsidorna finner du även statistik för båda lagen och startuppställningen som släpps strax innan avspark.[Lista med matcher och odds med flik som listar spelbolag] Nämn fliken ”Odds bonusar”.


Spela på bra odds från de hetaste matcherna

Hos oss får du bästa odds från alla matcher i de största ligorna, cuperna och mästerskapen. Vi som driver Fotboll.com är hängivna fotbollsentusiaster som gillar att spela på odds och fotbollsmatcher. Därför har vi skapat denna odds sida som vi vill ha den och som vi tror att de flesta spelare vill kolla odds.

Här nedan får du mer djupgående information om vad odds är, hur det fungerar och tips på hur och vart du ska spela på odds.


Odds tips och förslag varje dag

Om du inte har stor erfarenhet av fotboll betting så rekommenderar vi att du tar hjälp av experter som kontinuerligt följer ligor och lag. Dessa experter kan ge dig speltips och odds tips som har högt spelvärde och som sannolikt kommer att gå in. På Fotboll.com får du dagligen tips på bra odds och spel som vi bedömer är sannolika.

Vi rekommenderar att du följer odds tips för att få större chans till vinst och du lär dig själv med tiden hur lagen spelar, former och vad som är sannolika utgångar i fotbollsmatcherna. Men kom ihåg att ett odds tips inte ger några garantier. Det är du själv som ansvarar för dina spel och dina pengar. Därför uppmanar vi alltid till att spela ansvarsfullt och att alltid tänka på din ekonomi.


Jämför odds på fotboll

Alla spelbolag har inte samma odds, vissa kan ha ett riktigt bra odds en match och ibland kan det vara förhållandevis lågt. Vissa spelbolag sätter sina odds själv medan andra följer köper in sina odds från företag som jobbar med odds-sättning. Oddsen kan alltså variera en hel del och det är framför allt när man ska betta på flera marknader och bygga ackumulatorer (läs nedan) som det finns värde i att jämföra odds.

Oddsen skiljer sig som minst när det gäller matcher från de största ligorna. Detta för att odds-sättarna har mer kunskap där. Men om du gillar att betta på lägre divisioner så är det där som du kan finna de riktigt bra oddsen. Det är också då som det blir viktigt att jämföra oddsen, så att du hittar de bästa oddsen med det största spelvärdet.

Klicka in på respektive match ova för att jämföra aktuella fotboll odds.


Odds sidor med svensk licens

Om man ska jämföra odds och spela där värdet är störst så måste man oftast ha ett spelkonto hos flera odds sidor och bettingsidor. På Fotboll.com listar vi alla odds sidor med svensk spellicens som är godkända och skattefria att spela hos.

På alla våra matchsidor finner du oddsjämförelser från dessa spelbolag, så att du ser vilka odds sidor som erbjuder de bästa oddsen för respektive match och marknad. Tänk också på att utnyttja odds bonusar som erbjuds av de allra flesta odds sidor.


Rekommenderade odds sidor för fotboll

utan reg.
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Maximal insats 500 kr. Bonus giltig i sju dagar. Läs övriga regler och villkor hos spelbolaget
Found no bettingsite with name unibet
utan reg.
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 8x bonusen. Omsätts på minst 1.80 i odds. Omsättningstid: 60 dagar.
Found no bettingsite with name coolbet
swish
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Inga bonuskrav
Trustly
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 40x bonusen på minst 1.80 i odds.
Found no bettingsite with name paf
swish
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Inga bonuskrav


Aktuella odds bonusar

Det finns mängder av förmånliga oddsbonusar att utnyttja när du ska betta på fotboll och odds. Nästan alla spelbolag erbjuder någon form av välkomstbonus där du helt enkelt får mer pengar att spela för än vad du själv satt in på ditt spelkonto. Den vanligaste formen av bonus är procentuella insättningsbonusar. Det kan vara att du får 100-500% på insatt belopp, upp till ett visst maxvärde.

Exempelbonus
Insättning: 1000 kr
Bonus: 100% upp till 1000 kr
Totalt på spelkontot: 2000 kr

Om spelbolaget ger en bonus på 300% eller mer så är det sällan som du får ett högt maxtak, oftast max 500 kr som mest. Vilken bonus du ska använda beror helt på hur mycket pengar du tänkt att sätta in när du registrerar dig. Om du tänkt sätta in en stor summa så ska du välja en bonus med högt maxtak, men om du tänkt sätta in max 500 kr så ska du välja en procentuellt hög bonus.


Odds boosts och kampanjer

Spelbolagen erbjuder ofta boostade odds på stora fotbollsmatcher och de är riktigt bra att använda för att få in lite extra pengar på spelkontot. Om till exempel Real Madrid spelar hemma mot ett av de sämsta lagen i La Liga, så kan du få ett extra bra odds på Real Madrid, som är det säkra spelet.

Du kan även ta del av en mängd olika kampanjer och tävlingar. Ibland behöver du varken göra en insättning eller spela på odds för att vara med i tävlingar, men ibland krävs det att du gör någonting för att få deltaga. En annat vanlig form av kampanjer är att du får boostad vinst, alltså extra pengar om du sätter ditt spel. Om du till exempel spelar på en match så kan spelbolaget ge dig 50-100 kr extra i vinst.

Riskfria spel finns också att utnyttja, det vill säga att du får betta på valfri eller utvald match och om du förlorar så får du tillbaka din insats. Det ska dock noteras att spel på odds och betting aldrig ska ses som riskfritt.


Spela på låga eller höga odds?

Undrar du vad som är bäst? Höga eller låga odds? Det finns inget enkelt svar på den frågan, men ett som är säkert är att det är större sannolikhet att du vinner på låga odds. Skillnaden är att du inte vinner lika mycket om du spelar på låga odds, mot om du hade valt ett spel med ett högt odds.

1.05 – 1.50 ska ses som låga odds, medan 1.60 och uppåt bör ses som högre odds där sannolikheten blir mindre till vinst. Det finns dock inget som säger att ett högt odds aldrig går in, snarare tvärt om. Men om du ska spela på höga odds så är det viktigt att du vet vad du gör och att du gör din bedömning utefter kunskap. Chansa aldrig på höga odds utan lär dig i stället genom att spela på låga odds.


Live odds på fotboll

Det är möjligt spela på matcher som redan har startat och här går det att pricka in riktigt bra odds om du är snabb och träffsäker. Så snart en match har startat så kan du betta på praktiskt taget vad som helst, allt från slutresultat till vilket lag som får nästa inkast. Du kan alltså välja att lägga snabba bets som kan avgöras inom sekunder eller spela på ett odds som ger vinst eller förlust vid matchens slut.

Flera odds sidor erbjuder även live streaming av matcherna, så att du kan följa matcherna live i din mobil eller dator och spela på live odds samtidigt.


Vad är odds?

Själva defenitionen av odds är att det är ett rent matematiskt värde som beskriver sannolikheten av en specifik utgång. Oddset visar också hur mycket pengar du får tillbaka om ditt spel går in, det vill säga om du har rätt på ditt spel.

Oddsvärde

När du räknar på ett odds och potentiell vinst så ska du räkna: insats x odds – insats = vinst.

Exempel:
Insats: 100 kr
Odds: 2.00
Värde: 100 X 2.00 = 200 kr
Vinst: 200 – 100 kr insats = 100 kr

Oddsen sätts av spelbolagen och det finns två former, fasta- och flytande odds. Ett fast odds innebär att värdet inte förändras över tid, innan dess att matchen startar. Ett rörligt odds innebär att värdet kan förändras fram tills dess att matchen startat. Exempel på förändring kan vara om en viktig spelare meddelas vara skadad innan match och då höjer spelbolaget oddset eftersom sannolikheten att laget vinner blir mindre.

Dessa odds kan även förändras under matchens gång om man spelar på live betting. Om bortalaget gör mål så kommer t.ex oddset för att hemmalaget vinner att höjas.

Ackumulerat odds

Ackumulerade odds eller så kallade ”combospel” innebär att du bettar på flera odds-marknader och kombinerar alla odds till ett enda stort spel. Du kan normalt sett betta på upp till 15 matcher eller så kan du placera flera bets på en och samma match. Du kan till exempel betta på utgång, alltså vem som vinner, hur många mål som görs, antal hörnor, antal kort, vem som gör mål och mycket mer. Oddsen från dessa bets multiplicerar du med varandra för att räkna fram det totala oddset.

Exempel:

Hemmavinst: 1.50
Över 2,5 mål: 1.70
Över 3,5 kort: 1.40
Över 8,5 hörnor: 1.80

Uträkning: 1.50 x 1.70 x 1.40 x 1.80 = 6.43 (6.426)
Detta innbär att du vinner 6.43 gånger din insats på ditt ackumulerade odds.


Annan nyttig information

Den svenska spelregleringen

Deklaration av spelvinster

Hjälp vid spelmissbruk

Uteslut dig från spel

Avatar

Skrivet av Anders Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Arsenal ligger varmt om hjärtat men jag ser mig som väldigt objektiv och jag uppskattar fin fotboll oavsett lag.
Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2020