Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
18+ Du måste vara minst 18 år för att spela på odds. Vi uppmanar dig att spela sunt & ansvarsfullt Läs merOK

Betting utan registrering

 

betting utan konto och registrering

Tycker du att det är jobbigt med alla registreringar och uppsättning av konton hos olika bettingsidor? Nu behöver du inte längre genomgå denna olidliga process med att registrera dig och öppna konto genom att fylla i långa formulär, ange bankkonton och skicka kopior på legitimation. Nu kan du spela på betting utan konto och registrering!

Bettingsidor med betting utan konto

Bettingsidor Spel & Bonus Registrera!
Speedybet Bank ID / Trustly
Dagliga bonusar
Snabbare Trustly
Dagliga bonusar
Mr Green Bank ID
100% vinst boost
Paf Bank ID
100 kr utan oms
LeoVegas Bank ID
500% max 500 kr
Hajper Bank ID
Dagliga bonusar
ComeOn Bank ID
400% max 500 kr
Unibet Bank ID
500% max 500 kr

Se alla bettingsidor

 

Hur fungerar betting utan konto?

Idag finns det redan två typer av tjänster du kan använda för att slippa registrering när du ska betta. Den ena är ditt vanliga Bank-ID som du kan använda på datorn eller genom ditt mobila Bank-ID. Den andra är transaktionstjänsten Trustly, som du kopplat ditt Bank-ID till eller så kan du i vissa fall bara ange ditt mobilnummer om detta är registrerat.


Så här enkelt går det till

  1. Välj ett spelbolag som erbjuder betting utan registrering
  2. Klicka på knappen där det står ”Registrera dig” eller ”Öppna konto”
  3. Ange ditt personnummer och välj bank
  4. Starta Bank ID på din dator eller ditt mobila Bank ID och signera
  5. Börja betta direkt!

Betting utan registrering med Bank-ID

Att betta utan registrering med Bank-ID är den i särklass smidigaste processen som gör att du kan vara igång med ditt bettande inom ett par minuter. Betting med Bank-ID är en exploderande trend som allt fler spelbolag hakar på och det finns redan idag ett bra utbud med bettingsidor och spelbolag som erbjuder dig att betta utan konto med Bank-ID.
Bank ID

Vad är bank-ID?

Bank-ID är den största tjänsten för digital signering i Sverige som används av nästan sju miljoner människor och ett stort antal företag på nätet. Bank-ID kallades från början E-legitimation men har under årens lopp bytt namn i folkmun. Nästan alla har Bank-ID eller vet vad det är och det är mycket enkelt att införskaffa via sin bank. Bank-ID kan

Bank-ID annvänds  för digital identifiering och signering av dokument, köp och annat som kräver att din identitet bevisas. Din identifiering garanteras av banken som utfärdat ditt bank-ID.

Processen är väldigt enkelt! Välj direkt det belopp du vill sätta in på ditt spelkonto med Trustly. Följ sedan den enkla processen för verifiering mellan din bank och spelbolaget, där du kan komma behöva att ange en kod som skickas till dig. Så snart Trustly har verifierat dig som person, så kan du direkt börja betta.


Betting utan registrering med Trustly

När du registrerar dig hos ett spelbolag med Trustly så verifierar de identifieringen av dig hos spelbolaget. Allt från ålderskontroll till personuppgifter och betalning sker mellan Trustly, ditt bankkonto och spelbolaget. Du som spelare behöver alltså inte genomgå den olidliga processen med att registrera dig. Du kan börja att betta direkt utan att öppna konto, så länge du använder Trustly som betalningsmetod.
Trustly

Vad är Trustly?

Trustly är en transaktionstjänst online som du kopplar ditt bankkonto till. Trustly sköter då hela betalningsprocessen mellan din bank och spelbolaget, på ett mycket tryggt, säkert och snabbt sätt. Trustly har funnits länge hos de olika speloperatörerna, för att göra transaktionerna snabbare så att du framför allt kan få ut dina vinster på kortare tid. Men nu finns alltså även tjänsten för att registrera dig snabbare, utan att behöva sätta upp ett konto.

De största fördelarna för dig som spelare

Tiden är den en i särklass största föredelen med att använda Bank-ID eller Trustly när du ska betta. Du slipper gå igenom långdragna processer för att registrera dig och du behöver inte hålla koll på vart du har konton med personuppgifter på nätet.

Men inte nog med att du sparar tid vid registrering, dina vinstuttag kommer också att bli snabbare och smidigare med ovanstående tjänster. En anledning till detta är för att utbetalningen inte behövs kontrolleras för pengatvätt eller andra former av bedrägeri.

Säkerheten och tryggheten för dig som spelare blir också högre. Du behöver inte ange bankkonton eller personuppgifter, som kan ”fiskas upp” av olika bedrägliga virus. Genom att ditt Bank-ID eller ditt Trustly konto är direkt kopplat till ditt bankonto, så kan du heller inte spela för mer än vad du har på ditt konto.

Annons:
SPEEDYBET BANNER

Vi uppmanar dig alltid att betta ansvarsfullt och använd gärna spelbolagens tjänster för att begränsa ditt spelande. På det viset kan du säkerställa att du aldrig råkar eller medvetet tömmer ditt bankkonto.

Copyright © Fotboll.com 2018