Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Betting utan konto och registrering

Det finns ett bra utbud av bettingsidor med BankID, där vissa även har Swish som gör att du kan göra snabba uttag. Detta innebär att du slipper genomgå krpnglig registrering och öppna konto genom att fylla i långa formulär, ange bankkonton och skicka kopior på legitimation.

Topp 3 bettingsidor utan konto

Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Nya kunder, min insättning 100 kr, spelas inom 60 dagar och vinster krediteras minus värdet på gratisspelet.
Trustly
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Minsta insättning: 100 kr | Omsättningskrav: 4x till minst 1.80 inom 60 dagar |
Trustly
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Inga krav

Ovanstående är bettingsidor utan konton som fokuserar på snabbhet och enkelhet. Det är helt enkelt bra val för dig som prioriterar smidig betting utan registrering och krångliga processer med snabba utbetalningar och legitimering.

bettingsidor med svensk licens Alla bettingsidor har svensk spellicens
 

Fler spelsidor utan registrering

Swish
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Min insättning: 50 kr | Omsättningskrav: 1x insatsen på min odds 1.20 inom 60 dagar.
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Spela för minst 100 kr till minst 1.6 i odds inom 60 dagar. | Vinst minus insats betalas ut | Inget oms. krav |
BankID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 1x bonusen till odds 1.75 inom 60 dagar efter första insättning.
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Minsta insättning 100 kr. Gratisspel giltigt i 60 dagar. Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Insättning min, 100 kr, max. 500 kr | Omsätt insättning till min. odds 2.00 för att erhålla freebet | Går endast att använda för LIVE bet |
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Minsta insättning: 100 kr - Omsättningskrav: 5x bonusen på min 1.80 i odds inom 60 dagar.
BankID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Minsta insättning: 100 kr | Omsättningskrav: 5x till minst 2.0 i odds på Sport | Bonus giltig i 60 dagar |
BankID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 6x bonusen till minst 1.80 i odds inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr.
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 6x bonusen till odds 1.80 eller högre inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr.

OBS! Betting utan konto innebär inte att du kan spela utan att ha ett konto och utan att legitimera dig hos bettingsidan. Det är bara ett begrepp som betyder att du snabbt kan registrera dig med e-legitimering som BankID och Trustly, som automatiskt legitimerar dig och skickar dina uppgifter till bettingsidan.

Hur fungerar betting utan konto?

Det finns två typer av tjänster hos svenska bettingsidor, som gör att du slipper att genomgå manuell registrering. Den ena är sedvanliga BankID som du kan använda för att registrera dig via datorn eller i mobilen och ditt mobila BankID. Den andra varianten för så kallad betting utan konto är transaktionstjänsten Trustly, som du kopplar ditt BankID. I vissa fall behöver du bara ange ditt mobilnummer om det är ett registrerat nummer.


Så här enkelt går det till

  1. Välj ett spelbolag ovan som erbjuder betting utan registrering.
  2. Klicka på knappen där det står ”Registrera dig” eller ”Öppna konto”.
  3. Ange ditt personnummer och i vissa fall välj bank.
  4. Starta BankID på din dator eller ditt mobila BankID och signera.
  5. Du har nu ett konto hos bettingsidan.

Betting utan registrering med BankID

Att använda BankID för betting utan konto, är naturligtvis den vanligaste formen av registrering och legitimering, som gör att du kan vara igång med ditt bettande inom ett par minuter.

Att söka efter bettingsidor och spelbolag som erbjuder smidig registrering med BankID, har länge varit en trend i Sverige, som praktiskt taget tvingat spelbolagen att ansluta sig till tjänsten. Därför dinns det idag ett stort utbud med bettingsidor och spelbolag som erbjuder dig betting utan konto.

Det är däremot ännu vanligare att svenskar söker efter bettingsidor utan BankID och svensk licens. Anledningen är att många inte vill spela med BankID då detta innebär att bettingsidan är ansluten till Spelpaus och/eller att den har begränsat antal bonusar,

betting utan konto med mobilt bankid

Vad är bankID?

BankID är den största tjänsten för digital signering i Sverige som används av nästan sju miljoner människor och ett stort antal företag på nätet. BankID kallades från början E-legitimation men har under årens lopp bytt namn i folkmun. Nästan alla har BankID eller vet vad det är och det är mycket enkelt att införskaffa via sin bank.

BankID annvänds för digital identifiering och signering av dokument, köp och annat som kräver att din identitet bevisas. Din identifiering garanteras av banken som utfärdat ditt BankID.


Betting utan registrering med Trustly

Processen är väldigt enkelt med Trustly. Välj direkt det belopp du vill sätta in på ditt spelkonto när du ska registrera dig. Följ sedan den enkla processen för verifiering mellan din bank och spelbolaget. Du behöver bara ange en kod som skickas till dig och så snart Trustly har verifierat dig och din ålder, så kan du direkt börja betta.

Det är alltså Trustly som verifierar och garanterar din identitet till spelbolaget. Allt från ålderskontroll till personuppgifter och betalning sker mellan Trustly, ditt bankkonto och spelbolaget. Du som spelare behöver alltså inte genomgå den olidliga processen med att registrera dig. Du kan börja att betta direkt utan att öppna konto, så länge du använder Trustly som betalningsmetod.
Trustly

Vad är Trustly?

Trustly är en transaktionstjänst online som du kopplar ditt bankkonto till. Trustly sköter då hela betalningsprocessen mellan din bank och spelbolaget, på ett mycket tryggt, säkert och snabbt sätt. Trustly har funnits länge hos de olika speloperatörerna, för att göra transaktionerna snabbare så att du framför allt kan få ut dina vinster på kortare tid. Men nu finns alltså även tjänsten för att registrera dig snabbare, utan att behöva sätta upp ett konto.

snabb registrering med swish och bankid

Betting med Swish

Att betta utan konto med Swish är en riktigt het trend som de flesta spelbolag har hoppat på. Nu erbjuder de flesta av de svenska bolagen dig att betta utan konto med Swish. Eftersom tjänsten är sammankopplad med BankID så går det snabbare än någonsin att öppna konto och göra sin första insättning. Om du sedan vill flytta tillbaka pengar till ditt bankkonto så går det på bara några minuter.

Swish har verkligen slagit stort i inom betting i Sverige och därför listar vi givetvis alla bettingsidor med Swish som också har svensk spellicens. Håll utkik hos oss för att få det senaste från alla bettingsidor och spelbolag med svensk spellicens.

De största fördelarna för dig som spelare

Tiden är den en i särklass största föredelen med att använda BankID eller Trustly när du ska betta. Du slipper gå igenom långdragna processer för att registrera dig och du behöver inte hålla koll på vart du har konton med personuppgifter på nätet.

Men inte nog med att du sparar tid vid registrering, dina vinstuttag kommer också att bli snabbare och smidigare med ovanstående tjänster. En anledning till detta är för att utbetalningen inte behövs kontrolleras för pengatvätt eller andra former av bedrägeri.

Säkerheten och tryggheten för dig som spelare blir också högre. Du behöver inte ange bankkonton eller personuppgifter, som kan ”fiskas upp” av olika bedrägliga virus. Genom att ditt BankID eller ditt Trustly konto är direkt kopplat till ditt bankonto, så kan du heller inte spela för mer än vad du har på ditt konto.


Vanligt förekommande frågor och svar

Vi uppmanar dig alltid att betta ansvarsfullt och använd gärna spelbolagens tjänster för att begränsa ditt spelande. På det viset kan du säkerställa att du aldrig råkar eller medvetet tömmer ditt bankkonto.


Källor och mer information

Om BankID

Om Trustly

Den svenska spelregleringen

Deklaration av spelvinster

Hjälp vid spelmissbruk

Uteslut dig från spel

 

Avatar

Skrivet av Anders Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.
Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Download on the App Store Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2022