Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Betting utan konto och registrering

Tycker du att det är jobbigt med alla registreringar och uppsättning av konton hos olika bettingsidor? Nu behöver du inte längre genomgå denna olidliga process med att registrera dig och öppna konto genom att fylla i långa formulär, ange bankkonton och skicka kopior på legitimation. Nu kan du spela på betting utan konto och registrering!

bettingsidor med svensk spellicens Svenska bettingsidor utan konto och registrering


Bettingsidor utan krångliga konton

Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 6x bonusen på minst 1.75 i odds inom 60 dagar.
Ny licens
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - 1x bonusen inom 60 dagar från insättning
Trustly
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se -
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8 Läs fullständiga regler och villkor på LeoVegas webbplats.
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Min. insättning 100 kr. | Spela på minst 1.6 i odds.| Utan oms. krav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll |
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Maximal insats 500 kr. Bonus giltig i sju dagar. Läs övriga regler och villkor hos spelbolaget
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 8x bonusen. Omsätts på minst 1.80 i odds. Omsättningstid: 60 dagar.
Trustly
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Omsättningskrav: 1x bonusen på minst 1.80 i odds inom 60 dagar.
Bank ID
Besök
18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se - Minsta insättning: 100 kr | Omsättningskrav: 1x bonusen

OBS! Betting utan konto innebär inte att du kan spela utan att skapa ett konto. Det är bara ett begrepp som betyder att du snabbt kan registrera dig med e-legitimering som BankID och Trustly.

Hur fungerar betting utan konto?

Idag finns det redan två typer av tjänster du kan använda för att slippa registrering när du ska betta på fotboll. Den ena är ditt vanliga Bank-ID som du kan använda på datorn eller genom ditt mobila Bank-ID. Den andra är transaktionstjänsten Trustly, som du kopplat ditt Bank-ID till eller så kan du i vissa fall bara ange ditt mobilnummer om detta är registrerat.


Så här enkelt går det till

  1. Välj ett spelbolag som erbjuder betting utan registrering
  2. Klicka på knappen där det står ”Registrera dig” eller ”Öppna konto”
  3. Ange ditt personnummer och välj bank
  4. Starta Bank ID på din dator eller ditt mobila Bank ID och signera
  5. Börja betta direkt!

Betting utan registrering med Bank-ID

Att betta utan registrering med Bank-ID är den i särklass smidigaste processen som gör att du kan vara igång med ditt bettande inom ett par minuter. Betting med Bank-ID är en exploderande trend som allt fler spelbolag hakar på och det finns redan idag ett bra utbud med bettingsidor och spelbolag som erbjuder dig att betta utan konto med Bank-ID.
bankid legitimering

Vad är bank-ID?

Bank-ID är den största tjänsten för digital signering i Sverige som används av nästan sju miljoner människor och ett stort antal företag på nätet. Bank-ID kallades från början E-legitimation men har under årens lopp bytt namn i folkmun. Nästan alla har Bank-ID eller vet vad det är och det är mycket enkelt att införskaffa via sin bank. Bank-ID kan

Bank-ID annvänds  för digital identifiering och signering av dokument, köp och annat som kräver att din identitet bevisas. Din identifiering garanteras av banken som utfärdat ditt bank-ID.

Processen är väldigt enkelt! Välj direkt det belopp du vill sätta in på ditt spelkonto med Trustly. Följ sedan den enkla processen för verifiering mellan din bank och spelbolaget, där du kan komma behöva att ange en kod som skickas till dig. Så snart Trustly har verifierat dig som person, så kan du direkt börja betta.


Betting utan registrering med Trustly

När du registrerar dig hos ett spelbolag med Trustly så verifierar de identifieringen av dig hos spelbolaget. Allt från ålderskontroll till personuppgifter och betalning sker mellan Trustly, ditt bankkonto och spelbolaget. Du som spelare behöver alltså inte genomgå den olidliga processen med att registrera dig. Du kan börja att betta direkt utan att öppna konto, så länge du använder Trustly som betalningsmetod.
Trustly

Vad är Trustly?

Trustly är en transaktionstjänst online som du kopplar ditt bankkonto till. Trustly sköter då hela betalningsprocessen mellan din bank och spelbolaget, på ett mycket tryggt, säkert och snabbt sätt. Trustly har funnits länge hos de olika speloperatörerna, för att göra transaktionerna snabbare så att du framför allt kan få ut dina vinster på kortare tid. Men nu finns alltså även tjänsten för att registrera dig snabbare, utan att behöva sätta upp ett konto.

snabb registrering med swish och bankid

Betting med Swish

Att betta utan konto med Swish är riktigt het trend som de flesta spelbolag har hoppat på. Nu erbjuder de flesta av de svenska bolagen dig att betta utan konto med Swish. Eftersom tjänsten är sammankopplad med BankID så går det snabbare än någonsin att öppna konto och göra sin första insättning. Om du sedan vill flytta tillbaka pengar till ditt bankkonto så går det på bara några minuter.

Swish har verkligen slagit stort i Sverige inom betting och därför listar vi givetvis alla bettingsidor med Swish som också har svensk spellicens. Håll utkik hos oss för att få det senaste från alla bettingsidor och spelbolag med svensk spellicens.

De största fördelarna för dig som spelare

Tiden är den en i särklass största föredelen med att använda Bank-ID eller Trustly när du ska betta. Du slipper gå igenom långdragna processer för att registrera dig och du behöver inte hålla koll på vart du har konton med personuppgifter på nätet.

Men inte nog med att du sparar tid vid registrering, dina vinstuttag kommer också att bli snabbare och smidigare med ovanstående tjänster. En anledning till detta är för att utbetalningen inte behövs kontrolleras för pengatvätt eller andra former av bedrägeri.

Säkerheten och tryggheten för dig som spelare blir också högre. Du behöver inte ange bankkonton eller personuppgifter, som kan ”fiskas upp” av olika bedrägliga virus. Genom att ditt Bank-ID eller ditt Trustly konto är direkt kopplat till ditt bankonto, så kan du heller inte spela för mer än vad du har på ditt konto.

Vanligt förekommande frågor och svar

Vi uppmanar dig alltid att betta ansvarsfullt och använd gärna spelbolagens tjänster för att begränsa ditt spelande. På det viset kan du säkerställa att du aldrig råkar eller medvetet tömmer ditt bankkonto.


Annan nyttig information

Den svenska spelregleringen

Deklaration av spelvinster

Hjälp vid spelmissbruk

Uteslut dig från spel

Avatar

Skrivet av Anders Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.
Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Download on the App Store Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2021